Política

Colombia posa fi a la mediació de Chávez amb les FARC, després que aquest parlés amb el cap de l'exèrcit

El Govern colombià ha anunciat la seva decisió de donar per acabat el termini perquè el president de Veneçuela, Hugo Chávez, i la Senadora Piedad Córdoba mediïn davant de la guerrilla de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) per a la consecució de l'intercanvi humanitari, després que aquests es comuniquessin per telèfon amb el cap de l'exèrcit colombià, Mario Montoya, per demanar-li informació sobre els segrestats.

L'anunci va ser realitzat a través d'un comunicat llegit pel portaveu de premsa del Govern, segons informa l'emissora de Radio Colombiana RCN. "El president de la república (de Colòmbia) dóna per acabada la facilitació de la senadora Piedad Córdoba i la mediació del president Hugo Chávez, als qui agraeix l'ajuda que estaven prestant", assenyala el comunicat.

La decisió es deu al fet que al Govern colombià li ha molestat que el president Chávez parlés amb el general Montoya, ja que el president colombià, Álvaro Uribe, havia transmès a Chávez en la Cimera de Xile que no estava d'acord que es comuniqués directament amb l'alt comandament militar colombià.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.