Política

Els Clinton participen per primer cop en un míting a favor d'Obama

EUA

Bill i Hillary Clinton han participat aquesta matinada, per primer cop junts, en un acte a favor del candidat demòcrata, Barack Obama, en una mostra que l'actitud de les primàries ha quedat enrere i en un moment en què el to de la campanya presidencial nord-americana s'està endurint.

L'expresident i la seva dona, la principal rival d'Obama a les primàries, han presentat el candidat demòcrata a la vicepresidència, Joe Biden, en un acte a Scranton (Pennsilvània), on està enterrat el pare de Hillary i d'on és originari el mateix Biden.

"Lluitarem pel futur i guanyarem", ha assegurat Hillary durant el míting en un dels Estats que més es disputen Obama i McCain.

És la primera vegada que els Clinton compareixen junts per fer campanya a favor del seu antic rival. La senadora ha assistit a diversos mítings a favor d'Obama, però el seu marit, Bill, no.

Davant la proximitat dels comicis, que tindrà lloc el pròxim 4 de novembre, els dos han optat per amagar qualsevol ressentiment que encara poguessin tenir i sumar-se sense reserves per aconseguir l'elecció d'un president demòcrata.

Després d'aquest míting a Scranton, els Clinton seguiran la seva campanya per separat.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.