Política

La dona de Berlusconi demana el divorci

Veronica Lario, que es va casar amb Il Cavaliere el 1990, ha decidit separar-se després dels últims rumors que diuen que el seu marit ha fitxat exreines de la bellesa, estrelles de la televisió i actrius per als comicis al Parlament Europeu del proper juny

La dona del primer ministre italià Silvio Berlusconi, Veronica Lario, ha iniciat els tràmits de divorci després de 17 anys de matrimoni, pels rumors que indiquen que Il Cavaliere hauria seleccionat un grup de candidates a les eleccions europees basant-se únicament en el seu espectacular atractiu físic.

Lario, actriu italiana que va contraure matrimoni amb Berlusconi el 1990, ja ha contractat una advocada per formalitzar com més aviat millor la separació. "Vull passar pàgina, però ho faré com una persona normal i respectable, sense estridències", ha declarat Lario en comentaris recollits per Il Corriere della Sera.

"Sé que el camí que m'espera és dur", ha afegit Lario referint-se al repartiment de béns que es negociarà durant el divorci, tenint en compte la diversificació del patrimoni del primer ministre, que podria arribar fins a 5.000 milions d'euros.

Aquesta setmana, Lario considerava les nominacions de Berlusconi d'"escombraries sense vergonya" per a "gaudi de l'Emperador (el seu marit)" en conèixer en alguns mitjans que Berlusconi tenia intenció de presentar exreines de la bellesa, estrelles de la televisió i actrius per als comicis al Parlament Europeu del proper juny.

"Darrere de la bellesa femenina s'amaga el desvergonyiment i la falta de pudor de Berlusconi, que ofèn la credibilitat de totes les dones", comentava Lario.

Tot i això, només una de les nominades inicials ha acabat formant part de la llista del Partit de la Llibertat (PDL) del primer ministre, que ha condemnat els rumors "procedents de la premsa d'esquerres".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bce

Lagarde: “Estem molt avançats en el camí de la desinflació”

barcelona
països baixos

Constitueixen el primer govern neerlandès liderat per l’extrema dreta

barcelona
judicial

L’advocacia de l’Estat demana que s’apliqui l’amnistia a Marta Rovira i la resta d’investigats pel Tsunami

barcelona

ERC prepara una moció per dedicar un carrer a les llevadores del municipi

llagostera
política

El PSC de Girona proposa mesures urgents contra el sensellarisme

girona
política

El Govern veu vergonyós el cartell contra Maragall i se’n desvincula

barcelona
política

El 93% dels votants del 12-M repetiria el vot a les eleccions catalanes

barcelona
política

El Govern sol·licitarà l’amnistia també per als policies

barcelona
societat

La Caixa de Solidaritat va ajudar 135 persones el 2023, una desena més que l’any anterior

barcelona