Política

Fort dispositiu policial per mantenir la tranquil·litat en la consulta d'Arenys

Mossos i policia municipal estableixen controls a l'entrada de la població

Malgrat la tranquil·litat que a primera hora es vivia als carrers d'Arenys de Munt, els Mossos d'Esquadra i la policia municipal exerceixen controls als accessos de la població i revisen atentament els cotxes i persones que arriben al municipi.

Mentrestant, el centre de la població ha quedat tallat al trànsit, així com també l'accés a la Riera, ja que la plaça de Catalunya és el lloc on està prevista la manifestació de Falange i de las JONS a les 12.30 hores. La proximitat al lloc de la concentració ha fet que les forces de seguretat hagin barrat el pas a centenars de persones que amb senyeres s'han reunit a la plaça de l'Església.

El nombre de visitants al municipi, atrets per la convocatòria d'aquest diumenge, també s'ha incrementat. Els visitants troben membres del servei d'ordre a l'entrada del poble que els informen detalladament de les condicions en què trobaran el poble i les millors formes de transitar-hi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.