Política

Laporta vol crear un nou partit polític i insta Reagrupament a sumar-s'hi

En la seva pàgina web l'actual president del Barça considera que és el moment d'impulsar una formació que aglutini el màxim nombre de persones. Avisa que ha de ser el líder del nou partit "qui tiri del carro" amb el suport d'una majoria

El president del Barça, Joan Laporta, es mostra ara partidari de crear un nou partit polític que aglutini el màxim nombre de persones i convida l'associació Reagrupament, de Joan Carretero, a sumar-s'hi. D'aquesta manera, Laporta canvia d'estratègia després de deixar entreveure diumenge passat que si feia el salt a la política, ho faria de la mà de Reagrupament.

En un escrit a la seva pàgina web, Laporta considera que el moviment que ha sorgit en els últims mesos per "assolir una Catalunya plena" és "imparable i irreversible". Per això, assegura que "ara és el moment que aquest moviment es vehiculi cap a l'acció política amb la creació d'un nou partit que aglutini el màxim de persones que, amb convicció, intel·ligència i fermesa, pensin primer en Catalunya".

En aquest punt és quan Laporta convida l'associació encapçalada per Carretero a sumar-se a la proposta: "Tothom que tingui els ideals i les conviccions necessàries per participar d'aquesta revolució, cas de Reagrupament, per exemple, serà benvingut".

L'actual president del Barça, però, remarca de nou -ja ho va dir diumenge passat durant la seva intervenció en l'assemblea de Reagrupament- que qui s'afegeixi a aquest nou partit polític "haurà d'entendre que ha de ser el líder qui tiri del carro". I torna a reiterar: "Els que veuen en aquest partit de nova creació una plataforma de projecció i promoció personal que es quedin a casa".

Laporta acaba dient que les aspiracions per aconseguir un Estat propi necessiten una "massa crítica rellevant de la ciutadania". Així insta empresaris, sindicats, joves i gent gran "independentment d'on hagin nascut", a sumar-se a la proposta. "Jo ho tinc ben clar. Si la majoria de vosaltres també, aleshores podeu comptar amb mi per al que sigui", sentencia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.