Política

Girebé 20 morts i almenys 200 ferits en els enfrontaments de Bangkok

El opositors demanen al govern que no recorri a la violència i exigeix la dimissió del primer ministre

Dinou persones han mort i almenys 200 han resultat ferides aquest divendres en els enfrontaments entre els opositors al govern que s'estan manifestant en el centre de Bangkok i l'Exèrcit tailandès, que està intentant aïllar la zona comercial de la capital on estan protestant els camises vermelles des de fa sis setmanes, segons ha informat el Centre d'Emergències Erawan. Ahir dijous ja va morir una altra persona en aquesta mena d'enfrontaments. Les xifres de morts augmenten a mesura que avancen les hores, de la mateixa manera que ho fan les de ferits, el que magnifica la magnitud de la tragèdia.

Pel que fa a les víctimes mortals morts, el Centre d'Emergències ha precisat que tots són civils tailandesos, i dels ferits ha dit que hi ha tres estrangers –un canadenc, un birmà i un polonès–, que estan sent atesos en diversos hospitals. Nou dels ferits es troben en unitats de vigilància intensiva ja que estan greus.

El Centre d'Emergències també ha assegurat que tres periodistes han resultat ferits mentre cobrien els esdeveniments tailandesos. Un d'ells, un corresponsal canadenc de la cadena de televisió France 24 de nom Nelson Ran, té tres ferides de bala i és el que es troba en estat més greu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.