Política

Sánchez-Camacho reclama a Montilla i Mas que aclareixin si defensaran la independència de Catalunya

"Cal que diguin clarament als catalans si estan en disposició de pactar amb ERC", ha dit

La presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha reclamat aquest diumenge al president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla i al líder de CiU, Artur Mas, que aclareixin la seva postura vers la independència de Catalunya. "Cal que diguin clarament als catalans si estan en disposició de pactar amb ERC, quan la prioritat d'Esquerra és la independència de Catalunya" ha assenyalat Sànchez-Camacho, que ha apuntat que el PPC és "l'únic partit" que posa com a condició de pacte "que no hi hagi referèndums sobiranistes".

Alícia Sánchez-Camacho ha denunciat així una suposada ambigüitat de socialistes i nacionalistes vers la seva relació amb els republicans. El president d'ERC, Joan Puigcercós, tampoc s'ha salvat de les crítiques de la líder popular. "Cada vegada té menys credibilitat", ha declarat, argumentant que el partit de Puigcercós ha estat sis anys pactant amb el PSC per estar al govern.

La presidenta del Partit Popular de Catalunya ha fet aquestes declaracions pocs minuts abans de pujar a un carruatge que formava part de la desfilada dels Tres Tombs en honor a Sant Antoni Abat, que s'ha celebrat aquest diumenge al districte de Sant Andreu de Barcelona. En la cercavila, Sánchez-Camacho ha llençat milers de caramels al públic que ha volgut presenciar la desfilada de cavalls a peu de carrer. L'ha acompanyat en aquest acte –on també ha participat el líder de CiU Artur Mas–, el president del grup municipal popular a Barcelona i candidat a l'alcaldia, Albert Fernández Díaz.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.