Política

Sánchez-Camacho acusa Laporta d'utilitzar el càrrec "per a una promoció política que no li correspon"

La presidenta del PPC recorda que la política "és un servei públic als ciutadans"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat el president blaugrana d'utilitzar el lloc que ocupa "per fer una promoció política que no li correspon". Camacho ha dit que Laporta "està en el seu dret" de presentar-se, però li ha recordat que la política "és un servei públic als ciutadans".

Sobre la llei de vegueries, la presidenta del PPC creu que ni aquesta ni la llei electoral són iniciatives que necessiti "ara" Catalunya i ha dit que, per al que queda de legislatura, "hi ha lleis que entren molt tard o no haurien d'entrar". En concret sobre la de vegueries, Camacho creu que arriba "sense consens territorial" i ha alertat que "generarà més despesa, més impostos i més dèficit".

Congelar les tarifes de Rodalies
Després del traspàs del servei de Rodalies a la Generalitat, la presidenta del PPC ha apostat per "congelar" les tarifes d'aquest servei, que han pujat un 6% amb l'inici d'any, així com incorporar "la devolució exprés en cas d'incidència". A més, creu que l'afirmació del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que les millores es començaran a notar en un any "reconeixen un fracàs anunciat" i demostra que "el tripartit és incapaç de gestionar Rodalies".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.