Política

El PSC dóna la "benvinguda al club" polític a Laporta

Iceta ha destacat que "falta gent" que vulgui dedicar-se i comprometre's activament en política

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat avui que donaran la "benvinguda al club" al president del Barça, Joan Laporta, si decideix entrar en política.

Ho ha dit en roda de premsa després que Laporta admetés que li "sedueix" la idea de presentar-se a la Generalitat amb un partit nou "obert a qualsevol partit o plataforma que entengui que Catalunya necessita un Estat propi", en una entrevista de El Mundo.

A més d'expressar el seu respecte per les declaracions de Laporta, Iceta ha destacat que "falta gent" que vulgui dedicar-se i comprometre's activament en política als actuals partits o amb formacions de nova creació. "Som uns ferms partidaris de la política democràtica, de manera que gairebé em sortiria dir-li benvingut al club", ha ironitzat el dirigent socialista, destacant que no entén de futbol.

Laporta ha admès també haver mantingut converses amb ERC i CiU sobre la seva possible participació en les seves llistes malgrat que cap de les dues formacions li va proposar res en concret.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.