Política

"Només estic reflexionant, em prendré el temps que calgui"

Joan Laporta assegura que encara no ha decidit si entrarà en política però reivindica el seu dret a fer-ho

Joan Laporta, president del Barcelona, ha assegurat avui que la manifestació pública de les seves opinions polítiques "no afecta gens" el rendiment de l'equip de futbol i ha reclamat el seu dret a "reflexionar" sobre assumptes extraesportius, tot i que ha matisat que encara no ha decidit si es dedicarà a la política quan acabi el seu segon i últim mandat al club.

Minuts abans del dinar de juntes directives previ al Barça-Sevilla –on ha compartit taula amb José María del Nido, president del club andalús–, Laporta ha apel·lat al dret d'expressar la seva opinió política i ha destacat que compleix "punt per punt" la seva responsabilitat com a president del Barça, "i amb uns bons resultats".

"Aquestes inquietuds i reflexions formen part de totes les persones i cadascun és molt lliure de fer-les. En el meu cas, ja vénen del meu primer any de mandat. Però el que ara em té ocupat és la presidència del Barça, el meu despatx d'advocats i la meva vida personal", ha puntualitzat.

El president del Barça ha reiterat que encara no ha decidit si es presentarà a les eleccions a la presidència de la Generalitat ni amb quin partit: "Només estic reflexionant, em prendré el temps que calgui", ha apuntat.

El president del club blaugrana, que ha assegurat que sent "respecte per la classe política", malgrat que ahir diversos polítics el van desqualificar titllant-lo de "messies" i de "Berlusconi amb barretina", entre d'altres expressions, després que es publiqués al diari madrileny El Mundo una entrevista en què admetia que es planteja presentar-se a les eleccions amb "un partit nou".

Com a resposta a les acusacions que li han llançat, ha negat haver-se servit del Barça per impulsar la seva carrera política: "Només he utilitzat les meves idees per exercir de president del club i crear un model que funciona molt, molt bé i que ha permès els barcelonistes gaudir d'una felicitat plena", ha declarat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.