Política

"Jo vaig destapar la trama Gürtel"

La presidenta de la Comunitat de Madrid assegura que la seva oposició a vendre una parcel·la per menys de la meitat del seu preu en benefici de Francisco Correa va ser cabdal perquè "es va destapar tot això"

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha sorprès tothom en atribuir-se ara els mèrits de la investigació del cas Gürtel, que inculpa diversos dirigents del PP en una trama de corrupció.

"Jo em sento especialment satisfeta d'haver estat la causant que aquest cas es destapés quan em vaig oposar que es vengués amb benefici per al senyor Correa i la resta dels membres presumptes d'aquesta trama per menys de la meitat del seu preu una parcel·la a Majadahonda", ha afirmat Aguirre a la seva entrada a l'assemblea de Madrid.

I perquè no en quedi cap dubte, ha afegit: "Jo vaig destapar la trama Gürtel".

Preguntada pel vicealcalde de Madrid, Manuel Cobo, que ha dit que lamenta que Aguirre comparteixi més les tesis dels imputats en el cas Gürtel que la dels seus companys de partit, Aguirre ha afirmat que "el més important" és parlar sobre que els partits polítics han de rebutjar la corrupció.

"Jo ahir ho vaig dir amb tota claredat", ha afirmat en relació a la corrupció. "El pitjor delicte que pot cometre un polític és utilitzar el seu càrrec públic per enriquir-se a base de les funcions que li han encarregat els ciutadans que l'han votat, els companys de partit, els simpatitzants i els militants", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.