Política

Berlusconi demandarà el diari 'El País' per publicar unes fotos censurades a Itàlia

Les cinc fotos reflecteixen l'ambient que es respira a la mansió del 'premier'. La primera retrata Berlusconi passejant amb una dona, mentre que d'altres mostren dues noies en 'topless' i un home completament despullat

Els advocats del primer ministre italià, Silvio Berlusconi, han assegurat que emprendran accions legals contra el diari El País després de la publicació de les fotografies que mostren el premier i alguns dels seus convidats reposant a la seva luxosa mansió a l'illa de Sardenya.

El diputat del Poble de la Llibertat (PdL) i advocat de Berlusconi, Niccolò Ghedini, ha dit que publicar aquestes fotografies és un "delicte", tenint en compte que han estat segrestades a Itàlia precisament perquè se les considera fruit d'un "comportament antijurídic", ha explicat.

A més a més, l'advocat ha advertit que presentarà accions legals contra tots aquells mitjans italians que agafin les imatges aparegudes aquest divendres al diari espanyol.

Les cinc fotos reflecteixen l'ambient que es respira a la mansió del premier. La primera retrata Berlusconi acompanyat d'una dona, mentre que d'altres mostren dues noies en topless i un home completament despullat.

A excepció de la de Berlusconi, les altres cares han estat pixelades per respectar la identitat de les persones fotografiades. Les imatges, que van ser preses pel fotògraf Antonello Zappadu, van ser censurades a Itàlia la setmana passada. Va ser aleshores quan la fiscalia va ordenar el segrest d'aquestes fotografies i d'altres, després que Berlusconi denunciés Zappadu per "violació de la intimitat i intent d'estafa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.