Política

El jutge del cas Palma Arena inclou la investigació sobre el patrimoni de Jaume Matas

Fonts properes al procediment apunten que l'expresident podria ser citat en breu i en qualitat d'imputat

El jutge que instrueix el cas Palma Arena, José Castro, ha acordat incorporar les investigacions realitzades per la Fiscalia sobre el patrimoni de l'expresident del Govern balear, Jaume Matas, i del seu cunyat i exgerent del PP, Fernando Areal, al procediment sobre les suposades irregularitats comeses durant la construcció del velòdrom de la capital balear.

En relació a Matas, assistit pel lletrat Rafael Perera, fonts judicials han dit que podria ser citat a declarar en breu en qualitat d'imputat per donar explicacions sobre les condicions que van envoltar la construcció del velòdrom. .

El magistrat que instrueix el cas ha decidit avui retirar la imputació que pesava sobre l'exsecretari general de la conselleria de Turisme, Javier Cases, que estava citat com a encausat el 15 de setembre que ve. Mentre que ara ho farà en qualitat de testimoni, segons han informat fonts judicials.

D'altra banda, aquest matí ha prestat declaració, en qualitat de testimoni, l'excap de Contractació de la Conselleria de presidència i Esports, Margarita Torres, que ha explicat com es va desenvolupar el sistema de contractacions durant l'execució de les obres del Palma Arena, així com el procediment a seguir per portar a terme les contractacions menors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.