Política

Falses alarmes als aeroports de Heathrow i JFK

Gran Bretanya i els Estats Units han reforçat les mesures antiterroristes

La psicosi d'atemptats que es viu a Gran Bretanya ha fet que aquesta tarda s'hagi tancat durant una estona una terminal de l'aeroport de Heathrow, a Londres. Una situació similar s'ha viscut als Estats Units, concretament al principal aeroport de Nova York, el JFK.

A Londres, l'aparició d'un paquet sospitós a la terminal 3 de l'aeroport de Heathrow ha portat a la cancel·lació temporal de totes les operacions. Un cop comprovat que no hi havia cap tipus d'explosiu s'ha reobert la terminal.

Un pot de colònia
Un cas similar s'ha viscut a l'aeroport JFK de Nova York. A primera hora de la tarda s'ha localitzat un paquet sospitós que finalment no era més que un pot de colònia. tot i així, s'ha evacuat durant una hora una de les terminals, per tornar a la normalitat tot després.

Tant a la Gran Bretanya com als Estats Units s'han reforçat les mesures antiterroristes, en especial als aeroports, en especial després dels fets de dissabte a Glasgow, quan un cotxe va impactar contra la terminal del seu aeroport.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.