Política

El PP denuncia davant la junta electoral el debat a 2

El partit que lidera Alícia Sánchez-Camacho argumenta que el cara a cara s'ha d'anunciar amb 5 dies d'antelació

La resta de partits també han anunciat que impugnaran aquest debat

Hores després de conèixer que, finalment, es gravarà el cara a cara entre Artur Mas i José Montilla, el PP ja ha anunciat que presenta una denúncia davant la junta electoral per evitar-ho. En aquest cas, el partit que lidera Alícia Sánchez-Camacho argumenta que un debat d'aquestes característiques s'ha d'anunciar amb un mínim de 5 dies d'antelació.

I és que, malgrat que aquest matí els caps de campanya de Convergència i Unió i del PSC, David Madí i Jaume Collboni, estiguin reunits per ultimar-ne els detalls, la gran incògnita a aclarir és quan s'emetrà l'esperat cara a cara. Les dificultats passen, entre d'altres, per trobar un forat a l'agenda de TV3 ja que al llarg de la setmana es fan entrevistes als candidats.

Sánchez-Camacho ha avançat a aquest mitjà que des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals li han ofert emetre la seva entrevista aquest dimecres després de l'emissió del cara a cara entre Mas i Montilla, fet al qual s'ha negat rotundament.

Una altra de les opcions que es plantegen des de la Corporació seria gravar el debat dimarts i emetre'l a TV3 divendres a la nit, just abans de la fi de la campanya. Però també s'està estudiant fer-lo en directe.

Val a dir, que la resta de partits també han anunciat que impugnaran aquest debat.

El debat a sis d'aquest diumenge el van seguir una mitjana de 612.000 persones, que corresponen a un 21,5% de quota de pantalla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.