Política

El debat cara a cara s'emetrà demà en directe per TV3

Televisió de Catalunya ha confirmat que el debat a dos serà a partir de dos quarts d'onze de la nit i no hi haurà compensacions per als partits que en quedaran al marge

Josep Cuní serà de nou el moderador del cara a cara, que durarà més d'una hora

El debat cara a cara entre Artur Mas i José Montilla se celebrarà demà i en directe per TV3 a les 22.30 hores, just després de l'entrevista que la cadena oferirà amb Alícia Sánchez-Camacho. En mig de la polèmica i l'anunci d'impugnació de la resta de partits, Televisió de Catalunya ha confirmat que el cara a cara serà a partir de dos quarts d'onze de la nit i no hi haurà compensacions per als partits que en quedaran al marge. Josep Cuní serà de nou el moderador del cara a cara, que durarà més d'una hora.

De fet, dimarts semblava l'únic dia possible, perquè dimecres hi ha un partit de Champions League que TV3 ha d'emetre i dijous i divendres tindran lloc els mítings finals de PSC i de CiU.

Els equips de campanya de CiU i el PSC han estat tot el matí reunits per poder posar-se d'acord. Tot i que d'entrada s'havia acordat que es gravés dimarts al matí, amb la data d'emissió pendent, finalment l'entesa passa per fer-lo en directe dimarts a dos quarts d'11 de la nit, després de l'entrevista electoral de Xavier Bosch a la candidata del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho.

L'acord també preveu que no hi hagi compensacions per als altres partits, però ERC, el PPC i ICV-EUiA ja havien anunciat que presentarien una reclamació a la junta electoral central per un debat a dos que creuen que va en detriment de la resta de candidats.

Tot i que semblava que en un principi no hi hauria cara a cara perquè les negociacions entre PSC i CiU estaven trencades, el candidat socialista va sorprendre tothom diumenge quan va plantejar durant el debat a sis fer un cara a cara només en català, renunciant així a fer-ho en castellà com els socialistes defensaven en primer terme. Mas va respondre afirmativament i això va provocar que els caps de campanya reprenguessin el diàleg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.