Punt divers

Una avaria a la catenària entre Montcada Bifurcació i Arc de Triomf causa retards de trenta minuts a les línies 3, 4 i 7 de Rodalies

Una avaria a la catenària entre Montcada Bifurcació i Arc de Triomf causa retards de trenta minuts des de les dues d'aquest migdia als trens de les línies 3, 4 i 7 de Rodalies, segons informa Renfe. També s'han hagut de modificar alguns serveis de les línies 3 i 4. Els trens de la línia 3 de Rodalies en direcció a l'Hospitalet de Llobregat circulen desviats per Sant Andreu Comtal i Clot Aragó, pel que no efectuaran parada a Sant Andreu Arenal i Torre del Baró. També els trens de la línia 4 de Rodalies en direcció Martorell i Sant Vicenç de Calders circulen desviats per Sant Andreu Comtal i Clot Aragó, pel que no efectuaran parada a St. Andreu Arenal i Torre del Baró.

Segons informa la compayia Renfe, els trens de la línia 3 de Rodalies que van en direcció a l'Hospitalet de Llobregat circulen desviats per Sant Andreu Comtal i Clot Aragó, pel que no efectuaran parada a Sat Andreu Arenal i Torre del Baró, en canvi es manté el servei habitual dels trens en direcció Vic. Els trens de la línia 4 que van cap a Martorell i Sant Vicenç de Calders circulen desviats per Sant Andreu Comtal i Clot Aragó, pel que no efectuaran parada a Sant Andreu Arenal i Torre del Baró. Es manté el servei habitual dels trens en direcció Manresa. Finalment, l'avaria també ha afectat els trens de la línia 1 de Rodalies entre Molins de Rei i Maçanet que circulen amb retard.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.