Societat

Trens cap a l'aeroport

Millora Rodalies amb uns combois que arriben més aviat al Prat

L'entrada en servei d'un tren que arriba a l'Aeroport de Barcelona des de l'Estació de França a dos quarts de sis de la matinada –mitja hora abans del que era fins ara- és una de les primeres millores des que la gestió Rodalies va passar a mans de la Generalitat.

La nova freqüència permet als passatgers que han d'agafar un vol i als treballadors de l'aeroport arribar abans al seu destí o lloc de treball. El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, acompanyat del director de Rodalies de Catalunya, Miguel Ángel Remacha i el coordinador tècnic de Rodalies, Marc Garcia, han viatjat fins a l'aeroport en aquest primer tren.

D'altra banda, el primer comboi que surt des de les instal·lacions aeroportuàries del Prat de Llobregat fins a la capital catalana ho fa a partir d'ara quan faltin tres minuts per tres quarts de sis de la matinada. "Comencem un procés amb petits gestos però intentant aconseguir que s'optimitzi el servei" ha dit el conseller Nadal, qui ha anunciat que pròximament hi haurà millores en la informació dels trens rodalies, tant per la que es fa a través dels mitjans habituals com per a la que s'accedeix 'on line'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.