Franja TV3

Dijous, 18 juliol de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Préssec amb crema i coca de vidre
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 30'
16.05
Com si fos ahir
El Guillem està malalt i vol la seva mare. La Noe pateix, va a veure el nen a casa del Miquel i decideix quedar-se a dormir. Mentrestant, el Litus explica la situació de l'Ainhoa a la Naiara, el Toni petit i el Toni. El Litus vol passar diners a l'Ainhoa a través de la Maria Mercè, però ella no pot fer-ho. D'altra banda, la Virgínia està molt penedida de tot el que ha fet i es vol fer perdonar. Finalment, truca al Marc i li diu que l'han detingut.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
El Vittorio descobreix que el problema de la Serena és que ha de ballar un vals a l'obra de teatre i s'ofereix a ensenyar-n'hi. Mentrestant, la Gabriella mira de convèncer el Cosimo perquè l'acompanyi al Cercle a recollir el seu premi, però ell s'hi resisteix. Finalment, el Salvatore insisteix al Vincenzo per saber què se n'ha fet, dels seus diners, i ell li acaba confessant quines persones en són les autèntiques responsables.
Sèries
Durada: 45'
17.30
Gloria
Emissió dels capítols 1.3 i 1.4.
Sèries
Durada: 105'
19.15
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.20
Tens un minut?
Concurs en què els participants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per tal d'endur-se els diners, que es van acumulant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Els millors moments de la temporada a Polònia
El programa repassa els millors moments de la temporada. Per començar, es rememoren algunes aparicions estel·lars, com ara la d'Eulàlia Reguant acomiadant la CUP o la de Francesc Mauri, que va venir per explicar al Francesc Mauri quins pobles s'inventa quan presenta El temps. També es recorda el cop de sort que vol tenir Felip VI, la visita de Francisco Franco a la seu de Vox per felicitar-los per la pujada de la ultradreta o Joan Laporta fitxant nens per al primer equip del Barça. Finalment, es reviu el moment en què Miquel Iceta, al més pur estil Casablanca, va agafar un avió cap a la Unesco, o el dia que Xavi Hernández va fer un retir budista per aprendre a controlar la ira.
Altres
Durada: 40'
22.45
Asfalt
Les amigues
Emissió dels capítols El tiet i Les amigues.
Sèries
Durada: 35'
23.20
Nervi
Sol Picó, crítica cultural, Alien: Romulus, Alèxia Pascual, Ginestà
El programa entrevista la coreògrafa i ballarina Solo Picó. Després, l'espai reflexiona sobre la crítica cultural. A més, parla de la pel·lícula Alien: Romulus, i dels assajos de Mar i cel. Finalment, actua en directe el duo musical Ginestà.
Altres
Durada: 75'
00.35
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'