Franja TV3

Dissabte, 17 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
Cita bestial
Dos reptes
A Bigues i Riells, l'Elena té l'oportunitat de conèixer quatre gossos diferents. Ella no és gaire exigent, però hi ha una cosa que té clara: al seu futur gos li han d'agradar els cavalls. L'Irina, per part seva, ha passat una mala època, durant la qual el seu gos ha estat una gran ajuda. Per això vol donar-li una alegria i dur-li un nou company d'aventures.
Altres
Durada: 50'
12.05
Joc de cartes d'estiu
El millor establiment amb vistes al mar del Garraf
El programa recorre la comarca del Garraf per trobar el millor establiment amb vista al mar. Marc Ribas comença fent parada al restaurant El Capità de Port Ginesta, a Les Botigues de Sitges, on es troba amb l'Eva García i el David Zambrana, propietaris d'un dels locals amb més història del port. Després visita la platja de Vilanova i la Geltrú per conèixer l'Habana Blue, un xiringuito amb vista al mar especialitzat en carn a la brasa que presenten Anna Casademunt, la propietària, i Felipe Masferrer, l'encarregat del servei. Finalment, l'espai es trasllada a Sitges per descobrir el restaurant Cala Morisca. Es tracta d'una zona molt coneguda per la cala, on és possible relaxar-se i gaudir d'un dia de platja lluny de grans poblacions. Marc Rodríguez, el gestor, i Michelle Lorusso, la xef, fan gaudir d'un menjar espectacular amb unes vistes al mar precioses.
Altres
Durada: 75'
13.20
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: L'espia
Durant la Segona Guerra Mundial, la diva del cinema i el teatre nòrdics Sonja Wigert va actuar com a agent doble per a l'espionatge suec.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: Alguns homes bons
El tinent Kaffe és un jove i prometedor advocat de la Marina que té una reputació excel·lent. Per això els seus superiors li confien la defensa de dos marines acusats d'un assassinat durant una acció disciplinària, i resulta tot un desafiament.
Pel·lícules
Durada: 145'
20.00
Tens un minut? Els millors moments
Programa que emet els moments més destacats del concurs Tens un minut?, en què els concursants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per endur-se els diners que van sumant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Cinema d'acció: L'engany
El Chris s'acaba de divorciar i viu en una mansió a la muntanya a Montana. Un dia coneix la imponent Sky en un centre comercial de la zona, i tots dos senten una gran connexió. No obstant això, el Chris comença a sospitar que alguna cosa no va bé quan la companya de pis de la Sky apareix morta. La veritat no triga a sortir a la llum: la Sky és una estafadora que ha parat una trampa al Chris: ho tenia tot pensat, fins i tot la seva trobada fortuïta al centre comercial. És aleshores quan el Chris es queda atrapat a dins de casa. Quan la seva exdona, la Jamie, i la seva filla Willow el visiten, són víctimes del mateix engany. Tots tres han de posar a treballar l'enginy si volen sortir amb vida de la mansió.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Cinema d'acció: Hotel Artemis
Los Angeles, 2028. En una ciutat assolada per un motí provocat per l'escassetat d'aigua, dos germans criminals són ferits després d'atracar un banc. La seva única sortida és anar a l'hotel Artemis, un hospital clandestí amb unes normes estrictes regentat per una infermera anomenada Jean Thomas.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 155'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Roigé. Espai musical.
Altres
Durada: 60'