Franja La 2

Dissabte, 17 agost de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.10
Las rutas D'Ambrosio
La Costa Brava, el rastro del agua
L'aigua defineix la Costa Brava, i el mar Mediterrani compta amb els ingredients necessaris per elaborar el primer plat que degusta el Gonzalo: el suquet, una sarsuela de peix que combina l'essència del mar i la identitat del poble pesquer.
Documentals
Durada: 55'
07.05
Las rutas D'Ambrosio
Bilbo Handia, la meca del sabor
El Gonzalo arriba a Bilbao per conèixer l'anomenat caviar verd. En una plantació de pèsol llàgrima, és testimoni de la delicadesa d'aquest producte.
Documentals
Durada: 55'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE A 7 (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Habaneras
Certamen Coral Internacional de Habaneras y Polifonía de Torrevieja.
Altres
Durada: 60'
10.30
El escarabajo verde
Los ojos del mar
El programa mostra com ser observador científic del mar és una de les professions menys conegudes i valorades dins l'àmbit científic. Els observadors són els encarregats de recopilar en el terreny dades de diferents àrees d'estudi per investigar els ecosistemes dels oceans.
Altres
Durada: 25'
10.55
El Quijote
Alonso Quijano Don Quijote, noble manxec, influenciat per la lectura dels llibres de cavalleries, decideix sortir de casa per viure aventures i imitar els seus personatges preferits acompanyat del seu fidel escuder Sancho.
Sèries
Durada: 90'
12.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
12.35
Origen
Jamón ibérico
Si hi ha algun producte exclusiu de la gastronomia espanyola és el pernil ibèric, ja que només s'elabora a Espanya. Prové del porc ibèric, una raça de porc autòctona de la Península que es cria i alimenta a les deveses.
Documentals
Durada: 25'
13.00
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 50'
13.50
Tailandia, las islas paradisíacas
Si el paradís existeix en algun lloc del planeta, bé pot ser al sud-oest de Tailàndia, amb illes de somni, platges de sorra blanca que brillen al sol i aigües cristal·lines. El golf d'Andaman comprèn arxipèlags magnífics, paisatges increïblement bells i naturalesa verge.
Documentals
Durada: 55'
14.45
Las Islas Marquesas. La Polinesia Francesa más sal
Dels innombrables tresors de la Polinèsia Francesa, l'arxipèlag de les Marqueses és, sens dubte, el més singular. A diferència de Tahití, l'arxipèlag cultiva la seva singularitat tant en la natura abundant i salvatge de les seves illes, com en la seva cultura, que no es pot comparar amb cap altra illa.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Ecos de la edad de hielo
Documentals
Durada: 50'
17.10
Vuelta Ciclista a España
Primera etapa, de 12 quilòmetres. La contrarellotge individual torna a una etapa inaugural de La Vuelta, amb 12 quilòmetres al costat de la desembocadura del riu Tajo. Una crono de força i rapidesa per a autèntics especialistes. L'exposició al vent en rodar a la vora de la costa pot ser un factor que influeixi en la cursa. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 230'
21.00
Cachitos bis
Wtf! bis
Espai que recupera alguns dels millors moments emesos a Cachitos de hierro y cromo, l'espai que se submergeix en l'arxiu d'RTVE per rescatar cançons i clips musicals del passat.
Documentals
Durada: 15'
21.15
Mi casa flotante
Baris y Oakley
Mark Evans descriu les gestes dels qui aspiren a deixar enrere els suburbis sense sortida al mar per viure a la casa flotant dels seus somnis. De San Francisco a Seattle, de Vancouver a Holanda, dels Grans Llacs al riu Tàmesi a Londres, el Mark segueix el drama i els reptes de la construcció, el condicionament i el mobiliari de cases flotants úniques.
Documentals
Durada: 45'
22.00
El cine de La 2: Tres pisos
Tres famílies viuen en un edifici de tres plantes. Al llarg de deu anys, la vida obliga tots els personatges a enfrontar-se a conflictes que afecten les relacions entre germans, pares i fills, marits i esposes. Les decisions que pren cadascun d'ells tenen repercussions en les seves vides.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.00
La noche temática
Inclou El poder de una caricia i Piel con piel
Documentals
Durada: 115'
01.55
Fantasmas de petróleo
Les petrolieres han repartit arreu del món gairebé 30 milions de perforacions presumptament tancades, conegudes amb el nom de pous fantasma, que alliberen petroli, substàncies tòxiques i metà al subsol, al mar i a l'atmosfera. El reportatge relata la desenfrenada cerca dels investigadors i els denunciants per trobar els pous de petroli abandonats per la indústria petroliera, que no dubta a eludir responsabilitats. Una infinitat de fugues silencioses que constitueix el llegat de la història de l'explotació de cru i que amenaça greument la salut de la població i el medi ambient. Els científics parlen ja d'una autèntica bomba de rellotgeria climàtica que comença a causar els primers estralls.
Altres
Durada: 55'
02.50
Documenta2
Inclou Los súper poderes de la música
Documentals
Durada: 50'
03.40
Documenta2
Inclou Los secretos de los tesoros artísticos reales
Documentals
Durada: 45'
04.25
Documenta2
Inclou Tras los últimos primates mexicanos
Documentals
Durada: 55'
05.20
Turismo rural en el mundo
Bosque bávaro: bosque encantado en el Sur de Alemania
Segons Alexander Von Humboldt, la localitat alemanya de Passau, punt de partida d'aquest viatge, és una de les set ciutats més boniques del món. Des d'aquí, el programa segueix la Sendera de l'Or per endinsar-se en el bosc bavarès, un lloc màgic que l'equip recorre buscant el curs del riu Danubi.
Documentals
Durada: 35'
05.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'