Franja TV3

Diumenge, 4 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Jordi Cussó, capellà i activista per la pau
Montserrat Esteve parla de pau i convivència amb Jordi Cussó, capellà i activista.
Altres
Durada: 30'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 75'
12.15
No tenim vergonya
El programa repassa els 40 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 40 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats desperten sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 i 40 anys.
Altres
Durada: 15'
12.30
Partit amistós
Esports
Durada: 120'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La capitana Marleau. En nom del fil
Els agents investiguen l'assassinat de Robert Lanski, conductor d'un tren turístic. Durant la investigació, la Marleau descobreix que, cinc anys abans, la víctima va ser culpable de la mort d'un adolescent en un accident ferroviari.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: La capitana Marleau. L'arbre dels e
La inspectora Marleau deixa les maletes a casa del seu amic Loïc per passar una setmana de vacances a Guadalupe. No obstant això, la indisponibilitat dels gendarmes a l'illa fa que reprengui el servei.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.55
Partit amistós
El repte més exigent per a l'Espanyol en aquesta pretemporada és enfrontar-se al Toulouse francès. Els periquitos es posen a prova contra l'onzè de la Ligue 1, un equip fort en el pla físic i que també té un tècnic català, Carles Martínez, amb experiència com a entrenador amb el planter blanc-i-blau i també amb el del Barça. Comentaristes: Oriol Vidal i Marc Mayola. Des de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
Esports
Durada: 125'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El forense
Tothom pot matar
Tothom es mor i tothom pot matar. El 2006 va ser detingut un dels assassins en sèrie més mortífers d'Europa, autor de l'assassinat de més de 20 dones. Els darrers anys es va dedicar a actuar en terres gironines, on va cometre l'error que va permetre que l'empresonessin. Però no sempre es tracta d'assassins en sèrie; de vegades, les persones més normals són capaces de les atrocitats més inesperades, i Bardalet ho sap.
Documentals
Durada: 65'
23.10
Borgen
Inuit Nunaat. La terra dels homes
Després de declarar, Birgitte Nyborg es veu amenaçada per una probable qüestió de confiança i, quan un diputat groenlandès li retira el suport, el govern pot perdre la majoria parlamentària. Aleshores, Nyborg té dues opcions: o dimiteix per defensar els seus ideals, o bé tant ella com el govern canvien bruscament de programa polític i advoquen per explotar el petroli de Groenlàndia. A més, Nyborg descobreix que el seu fill Magnus li pot complicar la seva tasca política.
Sèries
Durada: 65'
00.15
Animals arquitectes
LaCol
LaCol és un col·lectiu de joves arquitectes que volen canviar el món, començant per l'habitatge. Són impulsors de l'habitatge cooperatiu a Catalunya, un model no especulatiu, just i assequible molt estès a Dinamarca. Aposten per la sostenibilitat, l'esperit col·laboratiu i la integració social en una disciplina que, malauradament, molts cops ha pecat d'elitista. Des dels marges, amb compromís i activisme, han creat edificis humils i eficients que milloren la vida de les persones.
Documentals
Durada: 35'
00.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 190'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'