Franja 33

Diumenge, 4 agost de 2024
06.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Pitjokella i La reina Banana
Infantils
Durada: 45'
06.45
Les tres bessones
Les Tres Bessones i la flor romanial. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.11
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Perill subaquàtic i Un atac amb soroll
Infantils
Durada: 22'
07.33
Comptem amb la Paula
Inclou Històries encadenades, Vull unes cames! i Grip extraterrestre
Infantils
Durada: 30'
08.03
LooLoo Kids
Inclou Germà Jaume, veig que dorms (amb el bebè), Soc una tassa i Una patata, dues patates
Infantils
Durada: 7'
08.10
Titó
Excursió als presseguers (estiu). A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
08.21
El Mic i els seus amics
A l'estiu fa calor. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.32
LooLoo Kids
Inclou El meu trineu, Os de drap, Virim, viram, viró! i Jaume, renta't les mans
Infantils
Durada: 8'
08.40
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou Canvi de bessó i Construint el somni
Infantils
Durada: 21'
09.01
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 13'
09.14
Leo da Vinci
Inclou El banquet amb sal i El dic
Infantils
Durada: 24'
09.38
Cute
Samarretes amb imperdibles
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 25'
10.03
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Reflekta. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 23'
10.26
Els pingüins de Madagascar
Sèrie que narra les aventures dels pingüins de la pel·lícula Madagascar.
Infantils
Durada: 45'
11.11
Els germans Kratt
La gran recerca dels tenrecs. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
11.33
Els Mini Ninges
Inclou El yin i el yang, L'os extraviat i La trampa dels ossos
Infantils
Durada: 33'
12.06
Mascotes sapastres
Inclou , , i
Infantils
Durada: 19'
12.25
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou Viatge a Carmelida, La minyona i la mala persona, La faida i El cinquè escuder
Infantils
Durada: 45'
13.10
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Iraki Gozen i Timetagger
Infantils
Durada: 46'
13.56
El xai Shaun
Inclou Qui és la mare?, A netejar!, Coses d'oques, Nit de cine, Costa d'empassar, Què passa, gos?, Singlot i Romàntic i desesperat
Infantils
Durada: 52'
14.48
El millor en tot
Biatló
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
15.30
Pel·lícula: La Casa d'Anubis: La Pedra Angular de
Una visita al museu farà que una estudiant robi un antic tresor anomenat La Pedra de Ra. Aquesta és la primera vegada que Sibuna es troba en seriosos problemes en enfrontar-se al déu egipci Ra.
Pel·lícules
Durada: 69'
16.39
Bricociència
Inclou Joguines científiques i Miss Amèrica
Altres
Durada: 44'
17.23
La vida en calçotets
Inclou Quocient fraternal i Salvatges com el John Sauvage
Infantils
Durada: 22'
17.45
Yakari
Inclou La còlera dels corbs, L'honor de la tribu i La por del Gran Gris
Infantils
Durada: 35'
18.20
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou El Faraó i El Sr. Colom
Infantils
Durada: 46'
19.06
Els Dalton
Inclou Sona, trompeta!, La vaca dels Dalton, L'art de ser un Dalton, Els Dalton ho tenen pelut i La veu és lliure
Infantils
Durada: 34'
19.40
Els pingüins de Madagascar
Sèrie que narra les aventures dels pingüins de la pel·lícula Madagascar.
Infantils
Durada: 44'
20.24
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou La venjança del rinoceront i A ulls clucs
Infantils
Durada: 44'
21.08
Silverpoint
Concentració
L'estiu del 2020, a la casa de colònies de Silverpoint, el Louis, la Meg, la Kaz i el Glen descobreixen un artefacte misteriós que sembla tenir uns poders inexplicables: pot fer desaparèixer i teletransportar objectes, i fins i tot persones.
Sèries
Durada: 22'
21.30
Itch
376 metres sota terra
L'Itchingham Lofte, l'Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú no sap gaire bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà per complet la vida de l'Itch, de la seva família i de tot el seu entorn.
Sèries
Durada: 25'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 21'
22.16
Secret ancestral
Inclou Calendari maia cholq'ij: el balanç perfecte/Zapoteques: a la recerca del plaer i Els guardians del bosc/Kyringue: expressió de la tendresa: A l'Amazònia brasilera, els huni kuin mantenen pràctiques de medicina tradicional que a Occident estan prohibides. Per a ells, la marihuana, el rapè i l'ayahuasca són plantes sagrades. D'altra banda, els mbya, guaranís de la selva del Paraguai, converteixen la ira en tendresa en una cerimònia de fum, dansa i càntics en què es connecten amb els esperits i eleven les seves pregàries.
Documentals
Durada: 106'
00.02
El no a l'os
El documental tracta els problemes que ha comportat la reintroducció de l'os bru als Pirineus. El 1996, el govern francès, conjuntament amb els governs de Catalunya, Aragó i Navarra, decideixen, amb caràcter d'urgència i, per tant, sense dur a terme cap procés de participació amb els habitants del Pirineu, reintroduir exemplars d'os bru. La causa: la seva extinció imminent en aquestes terres. 20 anys després, els resultats d'aquest procés es comencen a manifestar als territoris afectats. La població d'ossos augmenta, així com la seva presència al Pirineu català i francès. Els atacs passen a ser d'esporàdics a habituals, cosa que transforma la gestió que s'havia fet a les muntanyes transhumants. Aquests canvis generen conflictes de més o menys virulència, i en alguns territoris hi causen el que s'ha anomenat la guerra de l'os.
Documentals
Durada: 74'
01.16
Pel·lícula: Les dues nits d'ahir
Una nit d'estiu, l'Eric roba les cendres del Pol, un amic seu mort recentment. Aquesta mateixa nit, l'Eric i els seus dos millors amics, l'Ona i el Marcel, fan un viatge amb cotxe per llençar les cendres. Tanmateix, l'escapada s'acaba convertint en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya de la tornada a casa i del seu objectiu inicial.
Pel·lícules
Durada: 86'
02.42
Pel·lícula: Armugán
En una remota vall del Pirineu aragonès es narra la llegenda d'Armugán. Es diu que es dedica a un ofici misteriós i terrible del qual ningú no vol parlar. Diuen que Armugán es desplaça per les valls aferrada al cos de l'Anchel, el seu servidor fidel, i que tots dos comparteixen el secret d'una tasca tan antiga com la vida, tan terrible com la mateixa mort.
Pel·lícules
Durada: 88'
04.10
Pel·lícula: El meu germà persegueix dinosaures
El Jack té cinc anys, dues germanes grans, li encanten les tortugues ninja i els seus pares li acaben de donar la millor notícia: tindrà un germanet que, a més, serà especial. Conclusió del petit: és un superheroi amb superpoders. Amb el pas dels anys, el Jack comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi: la realitat és que ha nascut amb la síndrome de Down. L'adolescència li fa tenir fins i tot una mica de vergonya, però la veritat surt a la llum. El Giovanni no només té superpoders, sinó que a més és el seu millor i més incondicional amic.
Pel·lícules
Durada: 97'
05.47
Xarxa natura
Cadí
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.52
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 8'