Franja La 1

Dimecres, 10 juliol de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 75'
07.15
Vive San Fermín
Emissió en directe de l'encierro del dia des de Pamplona. A més, es fan connexions en directe, es parla dels protagonistes de la jornada, s'emeten reportatges i s'ofereix un resum de la corrida del dia anterior.
Altres
Durada: 75'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 130'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
El Tour torna a la muntanya després d'unes jornades gairebé sense ascensos. L'onzena etapa és especialment accidentada en el tram final, amb pujades a ports de tercera, segona i primera categories en els últims 50 quilòmetres. És un dia important perquè els favorits a coronar-se campió presentin la seva candidatura o, com a mínim, confirmin el seu estat de forma.
Esports
Durada: 85'
17.30
Salón de té La Moderna
Don Fermín i el vigilant van a socórrer la Matilde, però, segons ells, a la galeria no hi ha ningú més. Aleshores, l'Íñigo creu que la ment de la Matilde li ha jugat una mala passada. D'altra banda, l'Antonia es queda sense casa per culpa dels corcs. La Marta, per part seva, continua trobant-se amb el Salvita, i sembla que tots dos s'entenen. Mentrestant, a les golfes de les nebodes de Don Fermín, la Inés reconeix al tinent Lorenzo que desconeix el parador actual del César Morel. Finalment, la Inés pateix el pitjor dels mals: un desengany amorós.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 10'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21 h). Després que es conegués el primer finalista en la jornada d'ahir, dues més de les grans favorites al títol s'enfronten al Signal Iduna Park per una plaça a la somiada final. D'una banda, els Països Baixos del resilient Ronald Koeman, que han sabut trobar el seu lloc en derrotar amb comoditat Romania i remuntar davant Turquia. De l'altra, la selecció que dirigeix Gareth Southgate que, malgrat que ha ofert el futbol més pobre de tot el campionat, ha aconseguit arribar a les semifinals a base de remuntades impossibles o gràcies al fet de tenir la sort de cara en la ruleta dels penals. Comentaristes: David Figueira, Chapi Ferrer i Carlos Marchena. Des del Signal Iduna Park.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 140'
23.00
Lazos de sangre
Pajares y Esteso
El programa reuneix Andrés Pajares i Fernando Esteso en un viatge per la memòria carregat de nostàlgia. El documental parteix d'aquest retrobament, durant el qual veuen pujar el teló una vegada més i senten l'afecte del públic. Fa temps que no es veuen, i recorden una vida d'èxits en un viatge pel passat ple d'emoció. La seva història és la de dos còmics, i arrenca molt abans que Mariano Ozores tingués la genial idea d'ajuntar-los i convertir-los en els reis de la comèdia. Plegats van rodar nou pel·lícules, i van formar una de les parelles més sòlides de la petita i gran pantalla. Tots dos van arrasar a la taquilla fins que van decidir emprendre camins separats: Fernando Esteso va continuar dedicant-se a l'humor, mentre que Andrés Pajares va optar per produccions d'un to més seriós.
Documentals
Durada: 65'
00.05
Lazos de sangre: el debate
Pajares y Esteso
El programa compta amb la participació de l'actriu Llum Barrera i dels periodistes Marta Nebot, Juan Sanguino, Marta Robles, Nacho Montes i Isabel González. Tots ells debaten sobre l'humor que feien Fernando Esteso i Andrés Pajares quan van començar i sobre quins són els límits actuals. A més, recorden els gags més famosos de la parella i comenten els camins tan diferents que van prendre després de separar-se.
Altres
Durada: 90'
01.35
Lazos de sangre
Martes y Trece
Són història de l'humor a Espanya i estan presents en la memòria de tothom. Martes y Trece fan balanç després de 20 anys de vivències junts, i obren el seu cor per al programa en la seva entrevista més sincera. Millán Salcedo i Josema Yuste expliquen com era la seva relació abans i com és actualment, quines conseqüències van tenir els seus sketches més polèmics i per què es van separar després de gairebé dues dècades d'èxits.
Documentals
Durada: 65'
02.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 50'