Franja Antena 3

Dimecres, 10 juliol de 2024
06.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 160'
08.55
Espejo público
Espai d'actualitat que inclou diverses seccions, reportatges i entrevistes.
Altres
Durada: 265'
13.20
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 25'
13.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
15.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
15.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
15.45
Sueños de libertad
Després de l'enfrontament amb la Mercedes, el Jesús nega els fets i estreny el vincle amb el Damián en assabentar-se que ell va fer xantatge a la Begoña. La Gema, per part seva, descobreix que li falten les claus de la casa De la Reina, i està convençuda que l'Ernesto les ha robat. D'altra banda, el Tasio explica a una aclaparada Carmen que el sobre amb diners és del Damián. A més, la Claudia revela al Mateo les corrupteles de Don Agustín. Mentrestant, el Damián decideix confiar un secret important a la Digna. Finalment, el Luis vol tornar amb la Luz, però ella ha de cuidar el Jaime, el qual pateix un mal de cap sobtat i intens.
Sèries
Durada: 75'
17.00
Pecado original
L'Ekin desapareix enmig de la nit de manera sospitosa. L'endemà es comenta que un borratxo que molestava les dones ha rebut una pallissa, i el Sedai sospita de l'Ekin. D'altra banda, una treballadora del Çagatay l'acusa d'assetjador i ha d'anar a declarar a comissaria. La Handan, per part seva, prepara un pla per escampar el caos a casa del Dogan, amb la intenció d'acabar amb la Yildiz i l'Ender. Finalment, el Dogan fa fora la Handan per sempre de les seves vides, però la Kumru l'interromp per dir-li que ha regalat totes les seves accions a la seva mare, amb la qual cosa ara són socis.
Sèries
Durada: 60'
18.00
Y ahora Sonsoles
Espai que tracta l'actualitat des del rigor informatiu i l'entreteniment. El programa compta cada tartda amb un ampli repartiment de col·laboradors, entre els quals hi ha periodistes, escriptors, empresaris i especialistes en crònica social i esdeveniments. A més, un equip de reporters és a peu de carrer per explicar en directe tot el que passi.
Altres
Durada: 120'
20.00
Pasapalabra
Concurs en què els participants juguen amb les paraules i acumulen temps per enfrontar-se a El Rosco, la prova final.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
21.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
21.45
El hormiguero 3.0
Talk show els continguts del qual giren al voltant de l'humor, les entrevistes i els experiments de divulgació científica.
Altres
Durada: 60'
22.45
Máxima
Guillermo Alejandro parla a la Máxima d'una investigació oficial que conclou que no permetran al seu pare assistir al casament. La Máxima es queda parada amb la notícia i s'enfada molt. No obstant això, també li comencen a sorgir dubtes, i es pregunta què en sabia el seu pare dels horribles esdeveniments que van tenir lloc durant la seva joventut.
Sèries
Durada: 65'
23.50
Máxima
Durant una romàntica sessió de patinatge sobre gel, Guillem Alexandre proposa matrimoni a la Máxima i li diu que està disposat a renunciar a la Corona per compartir la vida amb ella. Aquell mateix dia es presenten els resultats de la investigació sobre el pare de la Máxima. Més tard, després de mantenir converses amb la reina Beatriu i Thomas Wagenaar, la Máxima s'adona que és ella qui li ha de dir al seu pare que no és benvingut al casament. Finalment, la Máxima viatja a l'Argentina per parlar amb el seu pare, tenint en compte totes les possibles conseqüències. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 70'
01.00
Pel·lícula: Dulces mentiras
La rutina de la Gage Sullivan es veu interrompuda per l'assetjament d'un desconegut. La jove demana ajut a un guardaespatlles, que li canvia la identitat. Tot i això, sembla que res no pot aturar el psicòpata.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.30
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.15
Jokerbet: ¡damos juego!
Programa de casino i apostes esportives.
Altres
Durada: 45'
04.00
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 60'
05.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 30'
05.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 30'