Franja La 2

Dimarts, 30 juliol de 2024
06.00
Arqueomanía
Atapuerca en la trinchera
El programa recorre els jaciments burgalesos per donar a conèixer l'excavació dels jaciments de la Sima del Elefante, la Gran Dolina, la Cueva Fantasma i la Galería de las Estatuas.
Documentals
Durada: 30'
06.30
That's English
Nivel Básico A2.4
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Básico A2.4
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
¡Por fin es lunes!
Diversidad e igualdad
La Margarita visita un autèntic referent mundial en polítiques d'inclusió per a la discapacitat com és Ilunion i la consultora Concilia2, d'Albacete, especialitzada en gènere, igualtat i conciliació, que ha trobat un gran aliat en la digitalització.
Altres
Durada: 35'
08.00
Grandes ríos
Danubio
El Danubi té gairebé 3.000 quilòmetres de longitud, des del naixement fins al mar, i recorre el cor d'Europa. Flueix cap a l'est, des d'Alemanya i Àustria fins a Romania i el mar Negre, la qual cosa el converteix en el riu més internacional del planeta.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 35'
09.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 25'
09.50
Juegos Olímpicos de París 2024
Tercera jornada per a la selecció espanyola masculina en aquests Jocs Olímpics. Després de caure derrotada davant la Gran Bretanya en el partit inaugural i vèncer Alemanya en la segona jornada, Espanya s'enfronta avui a l'amfitriona. Després d'aquest matx, al combinat nacional li quedaran dos partits més d'una fase de grups composta per sis seleccions.
Esports
Durada: 110'
11.40
Las rutas D'Ambrosio
Galicia, de la dulce a la salada
Gonzalo recorre O Baixo Miño i les Rías Baixas. La primera parada el porta a conèixer la que per a alguns és la vampiressa de l'aigua i, per a uns altres, la reina del Miño: la llampresa, un menjar que degusta cuinat de manera tradicional a Arbo. Després, a Tui, descobreix la peculiar sopa de burro.
Documentals
Durada: 55'
12.35
Mañanas de cine: Las cuatro plumas
El Harry, un oficial britànic, decideix abandonar l'exèrcit quan el seu regiment ha d'embarcar rumb a Egipte per lluitar contra els rebels. La seva promesa i tres companys d'armes li envien quatre plomes blanques que simbolitzen la covardia.
Pel·lícules
Durada: 120'
14.35
Verano azul
No nos moverán
El Chanquete es nega a vendre el seu terreny, imprescindible perquè una immobiliària pugui construir una urbanització al poble. Els veïns i la constructora pressionen fins arribar a l'agressió.
Sèries
Durada: 65'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.25
Grandes documentales
Inclou México indómito: Encrucijada en el oasis i Cuatro estaciones en el reino del oso panda: Nacimiento de un gran gigante: Per primer cop, el programa filma dues famílies d'ossos panda al seu hàbitat natural, a les grans reserves de Sichuan i de Shaanxi, al sud-oest de la Xina, durant cinc anys, en totes les estacions i en diferents moments de les seves vides.
Documentals
Durada: 105'
18.10
Documenta2
Inclou La loca historia del chocolate
Documentals
Durada: 50'
19.00
El Paraíso de las Señoras
La Lisa demana disculpes a la Marta pel que ha passat amb el Ricardo, i la Marta parla obertament i li deixa clar el que en pensa. A més, l'adverteix que, faci el que faci, no aconseguirà separar-la del Vittorio. D'altra banda, l'Umberto brega amb els seus sentiments pel Ricardo.
Sèries
Durada: 40'
19.40
El Paraíso de las Señoras
El Ricardo ha decidit reprendre la teràpia amb el psicoanalista per entendre què el va dur a aquella situació de dependència. El Luca, per part seva, provoca una trobada amb la Marta, la qual li confessa que creu que la Lisa està decidida a separar-los. Finalment, la Lisa demana a la Gabriela que li pagui les factures de llum durant uns mesos perquè té problemes de diners.
Sèries
Durada: 35'
20.15
¡Cómo nos reímos! Xpress
Los Morancos
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 10'
20.25
Diario de un nómada. Carreteras extremas
El Pamir
Miquel Silvestre recorre el tram més salvatge i desolat de la carretera del Pamir, per sobre dels 4000 metres, per arribar a Murghab, la ciutat més alta de l'antiga URSS.
Documentals
Durada: 30'
20.55
Juegos Olímpicos de París 2024
La victòria davant d'Austràlia en la primera jornada de la fase de grups masculina ha donat molta confiança a una selecció espanyola acostumada a fer bons resultats olímpics en aquesta disciplina. El rival d'avui és Hongria, que va aconseguir vèncer per la mínima l'amfitriona, França, en el partit de debut.
Esports
Durada: 85'
22.20
El comisario Montalbano
La Nochevieja de Montalbano
El senyor Pagnozzi, president d'una empresa pública siciliana, i la seva jove esposa, la Stefania, són trobats morts al seu cotxe, que s'ha estimbat. La conclusió immediata és que ha estat un accident, però el comissari Montalbano sospita que les coses no són tan simples.
Sèries
Durada: 100'
00.00
El comisario Montalbano
El olor de la noche
El financer Emanuele Gargano ha desaparegut amb els diners que ha estafat a la gent de Montelusa, i ningú no sap on es troba. La investigació porta Montalbano a investigar els seus col·laboradors més propers.
Sèries
Durada: 100'
01.40
Documentos TV
Inclou La niña del napalm
Altres
Durada: 65'
02.45
Festivales de verano
47º Jazz Vitoria-Gasteiz 2024: Terri Lyne Carrington. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 85'
04.10
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
04.40
Documenta2
Inclou El universo de Keops
Documentals
Durada: 55'
05.35
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 30'