Programació TV3

Divendres, 21 desembre de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa amplia l'horari per fer un ampli seguiment de l'actualitat del dia: del Consell de Ministres a Barcelona, de les mobilitzacions i la vaga convocades, i de totes les declaracions que es vagin produint al voltant d'aquests esdeveniments. Al plató, acompanyen Lídia Heredia per analitzar tot el que vagi passant Carles Fernández, Sara Muñoz, Montserrat Nebrera i l'advocat Carles Monguilod. Tanquen el programa Núria Ribó i Sílvia Soler, amb les connexions amb la youtuber Leopolda Olda i l'instagramer Sir Joan, i les vinyetes de Jaume Capdevila, en Kap.
Altres
Durada: 355'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Pollastre de pagès amb gambes de Palamós
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Clàudia està enfonsada després de la trobada amb el seu fill, el Joan. En Miquel se'n compadeix i la convenç perquè es quedi uns quants dies més a casa seva. Ell li diu que anirà a Cañada a passar les festes. Però la Noe ha decidit fer-li una sorpresa i es presenta sense avisar. Paral·lelament, la Marina es planteja tornar amb el Bernat als Estats Units, però ell té la sensació que la seva dona ho fa per compassió. A l'Andreu, mentrestant, li espera un Nadal ben depriment. A més, el dinar de Nadal a casa del Quim és un desastre, perquè la Paula i l'Òscar comencen una discussió absurda. Aleshores el Quim i la Cati es queden sols.
Sèries
Durada: 50'
16.50
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
L'espai vol dedicar aquest capítol a felicitar les festes als espectadors. És un programa nadalenc ple d'imatges simpàtiques, com el tap d'un jugador de l'NBA amb una sabatilla a la mà. També hi ha situacions curioses, com la llufa d'un presentador en un plató de televisió. A més, es fa un repàs del més destacat de l'actualitat esportiva de la setmana, com l'entrega de la cinquena Bota d'Or a Leo Messi. I el concurs No te la fotis continua buscant el millor vídeo domèstic de Catalunya.
Altres
Durada: 40'
22.40
La gran pel·lícula: The Amazing Spider-Man II. El
Per a Peter Parker no hi ha res millor que ser Spiderman, però sap que té un preu, ja que és l'únic capaç de protegir els conciutadans novaiorquesos. Amb l'aparició de l'Electro, el Peter s'ha d'enfrontar a un enemic més poderós que ell.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.10
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.40
Ritmes a l'estudi
Rosa Sánchez. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.40
Blues a l'estudi
August Tharrats. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.40
Jazz a l'estudi
Jordi Rossy. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 70'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'