Programació La 1

Divendres, 21 desembre de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Amb motiu de la reunió del Consell de Ministres avui a Barcelona, el programa inclou entrevistes amb els principals líders polítics de Catalunya.
Informatius
Durada: 130'
10.40
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 110'
12.30
Más desayunos
Espai que analitza l'actualitat informativa amb contertulians i convidats.
Altres
Durada: 60'
13.30
Torres en la cocina
Percebes Torres y cochinillo crujiente
Els Torres han preparat un arbre dels desitjos amb motiu de la loteria de Nadal. Plantegen dos plats per si cal fer una celebració. Es tracta d'uns percebes amb algues i un garrí cruixent. A més, fan un repàs als diferents tipus de marisc i el seu preu.
Altres
Durada: 30'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
Després del comportament estrany de l'Iker des de la seva tornada, l'Alicia descobreix que pateix estrès posttraumàtic per alguna cosa que va succeir en la seva missió a Txetxènia. Paral·lelament, i després el seu pla frustrat de subornar el Jeremías per a la venda del taller, l'Elvira decideix que és el moment de passar al pla B. Finalment, la Paty i l'Olga descobreixen que han estat amb el mateix noi.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La proximitat entre el Telmo i la Lucía és cada vegada més patent i l'Úrsula avisa el sacerdot. El Samuel, per la seva banda, apressat pel Felipe per reprendre la seva relació amb la Lucía, s'enfronta al capellà, perquè sap que està enamorat. El Telmo reflexiona i decideix que el millor serà separar-se de la Lucía. La Trini i la Fabiana, per la seva banda, parlen bé de la Casilda davant del Ceferino i aconsegueixen deixar-los sols a l'altell. Tots dos tenen moltes coses en comú, però l'anhelat petó no arriba. L'Íñigo, mentrestant, creu que la seva germana provoca Jordi Baró. La Flora busca el consol de la Leonor, que la creu, però l'anima a no donar esperances a l'exboxejador. El Jordi aconsegueix allunyar l'Íñigo de la xocolateria i aprofita per assetjar la Flora. Així mateix, el Rogelio ensenya al Samuel el resultat de la seva investigació sobre el passat del Telmo. Sembla que no tenen res per atacar el capellà. No obstant això, el Samuel troba finalment una cosa que li crida l'atenció.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 70'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: La momia: la tumba del emperador Dragó
La família O'Connell ha de detenir una mòmia que acaba de despertar-se d'una maledicció. El monarca torna a la vida amb tot el seu poder. Amb l'ajut de forces sobrenaturals inimaginables, la mòmia creua l'Extrem Orient amb la seva legió sense que ningú no pugui detenir-lo, llevat que els O'Connell trobin la manera de fer-ho.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.50
Pel·lícula: Hércules: el origen de la leyenda
Antiga Grècia, any 1200 abans de Crist. En un intent desesperat per alliberar el seu poble de l'opressió del seu marit venjatiu, la reina Alcmena dirigeix les seves súpliques cap als déus i fruit de les seves pregàries neix l'Hèrcules, engendrat per Zeus, pare dels déus i els homes. Aliè a la seva veritable identitat, l'Hèrcules pateix el menyspreu del rei Amfitrió, que afavoreix sempre el seu fill legítim, l'Íficles.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.20
Chicago P.D.
Un error de Dios
Emissió dels capítols Disco Bob i Un error de Dios.
Sèries
Durada: 85'
02.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'