Programació TV3

Dilluns, 12 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 315'
11.15
El convidat
L'espai narra en cada episodi el viatge d'Albert Om al món més íntim d'un personatge i ofereix a l'espectador la possibilitat de sentir-se convidat a casa del protagonista de cada capítol, sempre de la mà del periodista.
Altres
Durada: 100'
11.15
El convidat
Montserrat Fontané
Albert Om és el convidat de la cuinera Montserrat Fontané, mare dels germans Joan, Josep i Jordi Roca, d'El Celler de Ca Roca. Ella és qui els va ensenyar a cuinar.
Altres
Durada: 100'
11.15
El convidat
Jaume Sisa
Jaume Sisa ha fet cançons que coneix tothom. Però, en canvi, se'n saben molt poques coses, d'ell. Albert Om passa dos dies al costat del cantautor per conèixer-ne tot el que no sabia.
Altres
Durada: 100'
12.55
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
El doctor Martin
Amor de mare
Emissió dels capítols Exposició perillosa i Amor de mare.
Sèries
Durada: 95'
17.15
Hotel Voramar
Emissió dels capítols 3.6 i 3.7.
Sèries
Durada: 105'
19.00
Presentació primer equip masculí FC Barcelona
El nou Barça de Hansi Flick es presenta davant l'afició culer a l'Estadi Johan Cruyff.
Esports
Durada: 55'
19.55
Trofeu Joan Gamper
Últim assaig del Barça abans que comenci la competició oficial, dissabte, a la Lliga contra el València. En aquesta edició, el rival és el Mònaco, el segon classificat la temporada passada de la Lliga francesa. El Gamper serveix de presentació del nou projecte del conjunt blaugrana, amb Hansi Flick a la banqueta, davant dels seus aficionats. També és el moment de veure el gran fitxatge per al curs 2024-2025, Dani Olmo. Comentaristes: Àlex Castells, Gerard Autet, Gerard López, Maria Fernández i Jordi Grau. Des de l'Estadi Johan Cruyff.
Esports
Durada: 155'
22.30
Cita bestial
Espai que dona a conèixer les històries que s'amaguen darrere dels gossos abandonats. L'espai demostra que hi ha moltes persones disposades a donar-los una segona oportunitat, i fins i tot una tercera i una quarta. Cada lliurament mostra famílies i persones de tota mena que viuen diferents situacions amb el que pot ser el seu futur gos. Experiències que els permeten saber si realment són compatibles amb el gos abans de prendre la decisió final, sempre tenint en compte el benestar de l'animal i les condicions que cal complir per poder adoptar un gos.
Altres
Durada: 95'
22.30
Cita bestial
Dos reptes
A Bigues i Riells, l'Elena té l'oportunitat de conèixer quatre gossos diferents. Ella no és gaire exigent, però hi ha una cosa que té clara: al seu futur gos li han d'agradar els cavalls. L'Irina, per part seva, ha passat una mala època, durant la qual el seu gos ha estat una gran ajuda. Per això vol donar-li una alegria i dur-li un nou company d'aventures.
Altres
Durada: 95'
22.30
Cita bestial
Bona companyia
La Montse, el Guillem i els seus dos fills s'acaben de canviar de casa. Ara que tenen molt més espai, creuen que podria ser una bona idea adoptar un altre gos, ja que veuen la seva gossa trista i desanimada. Mentrestant, a Cunit, la Laura i el Jordi no poden mantenir el pacte que havien fet de no adoptar més gossos i es llancen a l'aventura de tornar a ampliar la família amb un nou amor pelut.
Altres
Durada: 95'
00.05
Natura sàvia
Os bru
El Jaume porta el Peyu als Pirineus a buscar rastres d'os bru, i explica els problemes que ha tingut sempre aquest animal amb els humans. També es comenten les mesures que es duen a terme perquè la gent i l'os puguin conviure sense problemes.
Altres
Durada: 50'
00.55
Onze
Programa esportiu que va més enllà dels resums de la jornada de futbol. A l'espai s'hi veuen gols, però també entrevistes, tertúlies, reportatges curiosos, informació i humor. Tot gira al voltant de l'esport, i del futbol en particular, però amb una mirada àmplia i diversa per arribar al màxim de públic possible.
Esports
Durada: 65'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'