Programació La 2

Dilluns, 12 agost de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.05
Arqueomanía
Los Millares
El programa accedeix a les últimes investigacions que s'han fet al jaciment de Los Millares, a Santa Fe de Mondújar, Almeria, per conèixer el naixement del fenomen urbà a Europa Occidental.
Documentals
Durada: 25'
06.30
That's English
Nivel Básico A2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Básico A2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Página 2
Leila Guerriero
Óscar López entrevista la periodista argentina Leila Guerriero per La llamada, un assaig centrat en Silvia Labayru, una víctima de la dictadura.
Altres
Durada: 35'
08.00
Una historia de peces
Els peixos tenen una energia inesgotable per lluitar per la vida i competir per les generacions futures. En el seu camí no només alimenten els humans, sinó ecosistemes sencers, per la qual cosa el món no seria el mateix sense ells.
Documentals
Durada: 50'
08.50
El escarabajo verde
Los guardianes del río
Reportatge que divulga la situació del visó europeu, el mamífer més amenaçat del món.
Altres
Durada: 30'
09.20
Seguridad vital 5.0
Programa sobre educació viària amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dona veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
09.50
Escala humana
Verde que te quiero verde
El color del paisatge urbà espanyol es caracteritza pels tons grisos de l'asfalt i el ciment, però la natura no es resigna a quedar fora de l'entorn i ofereix la força del color verd.
Altres
Durada: 30'
10.20
Arqueomanía
A imagen y semejanza. Estelas
La representació humana a través del temps és un dels temes de més interès en l'arqueologia. El programa s'ocupa d'algunes de les seves manifestacions més destacades.
Documentals
Durada: 30'
10.50
Documenta2
Inclou Mundos perdidos y tesoros ocultos: La ciudad más antigua del mundo: El 1961, James Mellaart va viatjar a Çatalhöyük, a la plana de Konya, a Turquia, per resoldre el misteri de com la humanitat va abandonar l'edat de pedra i va començar a viure a ciutats. Mellaart va trobar la ciutat més antiga del món, el bressol de la civilització. El món de 9.500 anys que va descobrir era més complex, igualitari, artístic i sofisticat del que ningú havia imaginat mai.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Un país para leerlo
Benidorm
El programa viatja a Benidorm per descobrir-hi racons literaris i conversar amb autores com Isabel Coixet i Esther García Llovet.
Altres
Durada: 30'
12.20
Las rutas D'Ambrosio
La Costa Brava, el rastro del agua
L'aigua defineix la Costa Brava i la mar Mediterrània posseeix els ingredients necessaris per a elaborar el primer plat que prepara Gonzalo, el suquet, una sarsuela de peixos que combina l'essència de la mar i la identitat del poble pesquer.
Documentals
Durada: 55'
13.15
Mañanas de cine: Cañones para Córdoba
El Córdoba és un bandoler que es dedica a actuar pel seu compte posant en nombroses dificultats l'exèrcit dels Estats Units. El general Pershing, cansat dels atacs que pateixen, envia un destacament per capturar-lo, cosa que l'obliga a refugiar-se a les muntanyes.
Pel·lícules
Durada: 100'
14.55
Celia
Soy Celia
La nit de Reis, la Celia, una nena de 7 anys pertanyent a una família de la burgesia madrilenya dels primers anys de la República, fa càbales sobre la generositat de ses majestats. Després que la porti al llit Miss Nelly, la seva estricta institutriu, la Celia rep la visita del rei Baltasar, que li demana que comparteixi els seus regals amb la Solita, la filla del porter.
Sèries
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.25
Grandes documentales
Inclou Ecos de la edad de hielo i La vida a todo color, con David Attenborough: Ver en color: Aquest episodi revela les nombroses i espectaculars formes en què els animals utilitzen el color per atreure l'atenció, per aconseguir parella i per lluitar contra enemics.
Documentals
Durada: 105'
18.10
Documenta2
Inclou Los súper poderes de la música
Documentals
Durada: 60'
19.10
El Paraíso de las Señoras
La mansió és buida sense l'Adelaide, i els seus nebots es conformen a visitar-la al Cercle. Allà, l'Adelaide se cita amb el notari i el banquer per treure tots els seus diners del Banc Guarnieri.
Sèries
Durada: 30'
19.40
El Paraíso de las Señoras
L'Adelaide ha tret els seus diners del Banc Guarnieri per protegir el futur dels seus nebots, als quals proposa una cosa que els canviarà la vida per sempre.
Sèries
Durada: 50'
20.30
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Arriba la nit i el Miquel ha de trobar un lloc per dormir. Un veí del poblet li ofereix un llit i menjar. Després de descansar, toca posar rumb a la ruta de les Mil Kasbahs, on acamparà fora de la Kasbah Ait Abou.
Documentals
Durada: 30'
21.00
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Des de Skoura, el Miquel continua la Ruta de les Mil Kasbahs per la Nacional 10 fins a Les Gorges del Dadès, on es troba una de les carreteres extremes que ha vingut a buscar.
Documentals
Durada: 30'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
Días de cine clásico: Evasión o victoria
Un oficial alemany visita el camp de concentració de Gensdorff coincidint amb un partit de futbol organitzat pels mateixos presoners. Aleshores, a l'oficial se li acut la brillant idea d'organitzar un partit entre una selecció alemanya i els presoners.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.55
Abuela de verano
A de árbitro
El Gustavo, entestat que els nens juguin un partit de futbol, aconsegueix convèncer la seva àvia perquè sigui l'àrbitra del partit que se celebra l'endemà.
Sèries
Durada: 65'
01.00
Metrópolis
Motores del clima
Espai de cultura que ha esdevingut un punt de referència obligat per a totes aquelles persones inquietes per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 35'
01.35
Festivales de verano
59º Jazzaldia: Silvia Pérez Cruz. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 80'
02.55
El juego del amor
Contra todo pronóstico
Tot i que reproduir-se és el motor de la vida, molts animals s'enfronten a dificultats que redueixen les seves probabilitats per sobreviure. Així, les criatures de les profunditats submarines adopten estratègies extraordinàries. Per a altres, depèn que l'ésser humà respecti o recuperi els seus hàbitats, o bé s'extingiran.
Documentals
Durada: 55'
03.50
Las rutas D'Ambrosio
Burgos. ¿A qué sabe el cielo?
El Gonzalo viatja a Burgos, la província amb més convents i monestirs de tot Espanya, cosa que ha marcat la seva gastronomia.
Documentals
Durada: 55'
04.45
La vida a todo color, con David Attenborough
Ver en color
Aquest episodi revela les nombroses i espectaculars formes en què els animals utilitzen el color per atreure l'atenció, per aconseguir parella i per lluitar contra enemics.
Documentals
Durada: 60'
05.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'