Programació 33

Dissabte, 10 agost de 2024
06.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Gabriel Agreste i Sangsura
Infantils
Durada: 45'
06.45
Les tres bessones
Les Tres Bessones i el Dr. Jekyll i Mr. Hyde. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.11
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou El concurs de talents i La cria de tiranosaure
Infantils
Durada: 22'
07.33
Comptem amb la Paula
Inclou La Càmera secreta dels premis, Animals parlants i Missió de rescat
Infantils
Durada: 30'
08.03
LooLoo Kids
Inclou Humpty Dumpty (l'ou que cau), A Ram Sam Sam (al jardí) i Cap, espatlla, cama i peus (a casa)
Infantils
Durada: 7'
08.10
Titó
Excursió a la muntanya. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.20
El Mic i els seus amics
El capità paperina. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.30
LooLoo Kids
Inclou El ratolí camacurt (crispetes), L'abecedari en anglès (al jardí), Germà Jaume, veig que dorms (amb el Jaume) i Té tot el món sempre a les mans
Infantils
Durada: 10'
08.40
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou El nou Roboto i El festival d'estiu de Port Pistó
Infantils
Durada: 21'
09.01
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 11'
09.12
Leo da Vinci
Inclou Pa d'anís i El llibre major
Infantils
Durada: 24'
09.36
Cute
Leds
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 24'
10.00
Ràndom
Ràndom Hits: tornem a la Lluna
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 26'
10.26
Els pingüins de Madagascar
Inclou Les nits de jocs són perilloses / Pinxos de carrer i Aturem el temps / El nostre home al Grrfurjiclestan
Infantils
Durada: 45'
11.11
Els germans Kratt
A la recerca del disc d'hipopòtam. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
11.33
Els Mini Ninges
Inclou El combat dels mestres, La Shoko i les fades i Perduts al desert
Infantils
Durada: 33'
12.06
Mascotes sapastres
Inclou , , i
Infantils
Durada: 22'
12.28
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou El braçalet d'Odin, La font de Barenton, Galvany, donat per desparegut i El joc del castell
Infantils
Durada: 45'
13.13
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou L'aixafaguitarres i La Titellaire 2
Infantils
Durada: 43'
13.56
El xai Shaun
Inclou El vol dels porcs, L'estel, La mirada, El robatori de l'osset de peluix, Enganxat, L'extraterrestre té pressa, Acampada caòtica i Concurs de gossos
Infantils
Durada: 52'
14.48
El millor en tot
Gimnàstica artística
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
15.30
Pel·lícula: El castell al cel
Una aeronau llisca sobre un mar de núvols, en una nit de lluna plena. El Muska, un agent secret del Govern, acompanya una noia anomenada Sheeta a la fortalesa de Tedis. De sobte, la nau és atacada pels pirates que, igual que el Govern, busquen el secret de la pedra màgica de levitació que la Sheeta porta penjada al coll. La pedra és la clau que obre les portes de la Fortalesa Celeste, una illa flotant enmig del cel creada per una misteriosa raça que fa molt de temps va desaparèixer del planeta. El Pazu, un jove que es fa amic de la Sheeta, l'ajuda a escapar dels seus seguidors i junts es disposen a resoldre el misteri de la Fortalesa Celeste. Quan la Sheeta i el Pazu inicien el viatge cap aquest indret flotant, posen en marxa una cadena d'esdeveniments irreversibles. En aquest lloc misteriós hi troben un tresor molt més gran que el poder de governar el món.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.25
Bricociència
Reptes impossibles
Steve Spangler, professor de ciència i estrella de YouTube, fa tot tipus d'experiments que els espectadors també poden fer des de casa amb materials fàcils de trobar.
Altres
Durada: 22'
17.47
Yakari
Inclou L'ós rentador maldestre, Els problemes del Golut i La set
Infantils
Durada: 36'
18.23
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Lady Wifi i El Dibuixant
Infantils
Durada: 43'
19.06
Els Dalton
Inclou Raptarantamplan, Els Dalton reboten, A l'abordatge!, Divuit forats per als quatre Dalton i Un casament indi
Infantils
Durada: 34'
19.40
Els pingüins de Madagascar
Inclou El regne dividit / L'intocable i Un elefant no oblida mai / Amor a primera llúdria
Infantils
Durada: 44'
20.24
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou El dia del repte i Els fans del Po
Infantils
Durada: 45'
21.09
Silverpoint
La germaneta
L'estiu del 2020, a la casa de colònies de Silverpoint, el Louis, la Meg, la Kaz i el Glen descobreixen un artefacte misteriós que sembla tenir uns poders inexplicables: pot fer desaparèixer i teletransportar objectes i, fins i tot, persones.
Sèries
Durada: 22'
21.31
Itch
Una altra explosió
Itchingham Lofte, Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú no sap gaire bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà per complet la vida de l'Itch, de la seva família i de tot el seu entorn.
Sèries
Durada: 24'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Ennio, il maestro
Retrat del músic més popular i prolífic del segle XX, el més estimat pel públic internacional, dues vegades guanyador del Premi de l'Acadèmia i autor de més de 500 bandes sonores inoblidables: Ennio Morricone. Un homenatge en forma de documental conformat per una entranyable entrevista de Tornatore amb el mestre, per testimonis d'artistes i directors, com Bertolucci, Oliver Stone, Quentin Tarantino i Bruce Springsteen, i també per escenes de ficció, fragments de la seva música i imatges d'arxiu.
Pel·lícules
Durada: 150'
00.45
Sempre Dharma
Al local d'assaig, la històrica Companyia Elèctrica Dharma prepara el concert amb què s'han marcat un repte: omplir el Palau Sant Jordi el 2023 per celebrar la xifra extraordinària de 50 anys en actiu. Mig segle de joia, amb una música que ha connectat amb gent diversa i de diferents arrels i que ha aportat melodies i cançons amb un estil propi i una sonoritat pròpia i inimitable. Han recorregut junts Catalunya, han fet gira per Espanya i han actuat arreu del món. Però també han conegut l'infortuni, amb la mort sobtada de dos germans i pilars fonamentals del grup. El treball pretén treure a la llum els secrets de la família Fortuny, alhora que mira d'entendre els motius pels quals han aconseguit passar 50 anys junts, una xifra que han assolit molt pocs grups de rock a tot el planeta.
Documentals
Durada: 72'
01.57
Bashar, l'amo del caos
Després de més de 10 anys de guerra civil, el líder sirià Bashar al-Assad continua al poder. Diversos testimonis excepcionals, entre els quals hi ha un home que va ser de confiança del dictador, un antic ministre i la seva consellera actual, fan un retrat del personatge i de la seva satrapia, perpetuada en part gràcies al suport dels successius governs dels Estats Units, de Vladímir Putin i d'altres potències occidentals.
Documentals
Durada: 53'
02.50
Latituds
Berracas: dones supervivents que construeixen la pau a Colòmbia
L'objectiu del programa és fomentar la reflexió i el debat sobre activitats que poden millorar la societat.
Documentals
Durada: 52'
03.42
Descendents
I tu, d'on ets?. Aquesta pregunta, ben o mal intencionada, pot fer mal. Si es fa a qui ha nascut o ha crescut a Catalunya, fill o filla de nouvinguts, esdevé una de les discriminacions que han d'afrontar molts catalans i catalanes, els protagonistes d'aquest documental. Un qüestionament constant, tant a nivell institucional com social, que els converteix en creadors de la pròpia identitat. Són descendents, fills i filles de persones migrants africanes, asiàtiques o llatinoamericanes que van venir a Catalunya per quedar-s'hi. Nois i noies que han nascut o han crescut aquí, però que no són tractats com a catalans de ple dret. Tots ells s'han fet en algun moment, davant del mirall, aquesta mateixa pregunta que pot fer mal si la fa una altra persona.
Documentals
Durada: 62'
04.44
Pilots
A l'Albert, un jove de 21 anys, li diagnostiquen el seu tercer càncer i aquesta vegada està decidit a combatre'l d'una manera diferent: la seva. Armat únicament amb una càmera, comença a gravar les seves experiències i a explicar què li està passant. Així neix el seu projecte Vivir a contracorriente, que ràpidament es converteix en un moviment social que elimina els tabús del càncer. El jove comparteix amb el món una nova filosofia cap a la malaltia, així com una nova manera d'enfrontar-se al càncer basada en la comunicació, en una vida sana i, sobretot, en unes ganes insaciables de viure. Aquest fenomen social difós a través de les xarxes fa arribar la lluita de l'Albert al cor de milers de famílies de tot el món.
Documentals
Durada: 68'
05.52
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 8'