Programació 33

Diumenge, 21 juliol de 2024
06.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Menjaamor (I) i Miracle Queen: La batalla dels prodigis (II)
Infantils
Durada: 45'
06.45
Les tres bessones
Les Tres Bessones i Guillem Tell. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.11
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou El vestit del sergent Flonjo i Hora de fer el niu
Infantils
Durada: 22'
07.33
Comptem amb la Paula
Inclou La Guixet té poders màgics, El nou agent de trànsit i El gessamí daurat
Infantils
Durada: 30'
08.03
LooLoo Kids
Inclou Les mores de l'esbarzer, Si ets feliç i ho saps (al jardí) i El pont de Londres cau
Infantils
Durada: 6'
08.09
Titó
Excursió amb ous. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
08.20
El Mic i els seus amics
A la primavera plou i fa sol. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.31
LooLoo Kids
Inclou La jove Mai, Humpty Dumpty (l'ou que salta), A Ram Sam Sam (a l'escola) i El pagès que viu al prat
Infantils
Durada: 9'
08.40
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou La nina ballarina de la Mel i Acampada
Infantils
Durada: 22'
09.02
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 12'
09.14
Leo da Vinci
Inclou El Palio dels Llinatges i El monstre de paper
Infantils
Durada: 24'
09.38
Cute
Tote bag
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 25'
10.03
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Kung Food. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 23'
10.26
Els pingüins de Madagascar
Inclou Simpatiscàstrofe/Rei Julien per un dia i La visita de l'oncle Nigel/En Maurice descansa pau
Infantils
Durada: 45'
11.11
Els germans Kratt
Els castors constructors. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
11.33
Els Mini Ninges
Inclou Buscant deseperadament el Dakko, El Kitsune s'escapa i Desitjos al vent
Infantils
Durada: 33'
12.06
Mascotes sapastres
Inclou , , i
Infantils
Durada: 22'
12.28
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou El rellotge de sorra, Agulla contra espasa, Fer-se càrrec dels grius i El santuari dels dos mons
Infantils
Durada: 45'
13.13
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou La Prodígia i Oblivio
Infantils
Durada: 43'
13.56
El xai Shaun
Inclou Fes-t'ho tu mateix, El zoo infantil, El granger pudent, Pispant fruita, Porc premiat, El dia de la marmota, Agafa'l! i Els testos s'asssemblen a les olles
Infantils
Durada: 52'
14.48
El millor en tot
Tir amb arc
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
15.30
El detectiu Conan: Història d'amor a la comissaria
Programa especial que aplega diversos episodis de la sèrie en què s'assisteix a l'evolució de la relació entre l'inspector Takagi i la inspectora Sato.
Infantils
Durada: 95'
17.05
Bricociència
Inclou Una festa científica i Ciència amb llaminadures
Altres
Durada: 45'
17.50
Yakari
Inclou Els antílops, El cadell perdut i El camí cap a la vall
Infantils
Durada: 37'
18.27
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Risc. L'últim atac de l'Esfinx Fosc (I) i Rèplica. L'últim atac de l'Esfinx Fosc (II)
Infantils
Durada: 44'
19.11
Els Dalton
Inclou Els Dalton van al balneari, Els Dalton entren en escena, La teranyina dels Dalton i L'estació de servei
Infantils
Durada: 29'
19.40
Els pingüins de Madagascar
Inclou Intercanvi de papers/L'imitador de lèmurs i La llúdria es torna rara/Operació res-gat
Infantils
Durada: 44'
20.24
Kung Fu Panda: Les potes del destí
Inclou La princesa i el panda i Una situació enganxosa
Infantils
Durada: 45'
21.09
Silverpoint
Marrada
L'estiu del 2020, a la casa de colònies de Silverpoint, el Louis, la Meg, la Kaz i el Glen descobreixen un artefacte misteriós que sembla tenir uns poders inexplicables: pot fer desaparèixer i teletransportar objectes i, fins i tot, persones.
Sèries
Durada: 22'
21.31
Itch
Alta tecnologia, baixa fidelitat
Itchingham Lofte, Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú no sap gaire bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà per complet la vida de l'Itch, de la seva família i de tot el seu entorn.
Sèries
Durada: 24'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Esborrats del mapa
El 19 de setembre fa un any de l'erupció volcànica a l'illa de La Palma. Aquell diumenge, passades les tres de la tarda, el volcà de Cumbre Vieja va entrar en erupció. Així començava l'infern per als veïns de La Palma, un malson de lava, colades i cendra que destrossava tot el que trobava al seu pas fins a arribar al mar. Durant aquells 85 dies, el volcà va dipositar més de 200 milions de metres cúbics de lava sobre el terreny que van deixar 1.219 hectàrees afectades. Més de 7.000 persones van ser evacuades i més de 700 habitatges van desaparèixer sota la lava. El volcà va inundar les portades dels diaris, els informatius i els programes de televisió, així com les xarxes socials, i d'aquesta manera es va conèixer el drama de les persones afectades per la devastació de la força de la naturalesa. El documental mostra la història de diverses persones a les quals el volcà els va trencar la vida.
Documentals
Durada: 53'
23.08
Història d'un volant
Una desaparició forçada no només posa fi a la vida de la persona que desapareix. Com una pedra que cau a l'aigua, crea unes ones concèntriques que afecten totes les persones del seu voltant i provoca una ferida emocional en la família i en la societat, una ferida que només pot cicatritzar si es recupera el cos de la persona desapareguda. Eneko Etxeberria Álvarez fa 40 anys que busca el seu germà gran, el José Miguel, que militava als Comandos Autònoms Anticapitalistes. Conegut amb el sobrenom de Naparra, es va exiliar al País Basc francès el 1978. Era una època convulsa, durant la Transició, en què l'Estat practicava la guerra bruta a través de funcionaris que van torturar, segrestar i assassinar, i que feien desaparèixer dissidents polítics. Al juny del 1980, el jove basc, de 22 anys, va agafar el cotxe per reunir-se amb algú, però va desaparèixer.
Documentals
Durada: 65'
00.13
Revolutionary Quartet, l'enigma Gerhard
Un viatge sorprenent, emocionant i poètic que descobreix la vida del compositor que va fer evolucionar la música des de la clàssica fins a l'electrònica. A partir del recorregut vital i professional dels membres del Quartet Gerhard, quartet de corda català que triomfa internacionalment, el treball va coneixent Robert Gerhard, el gran oblidat. Probablement, un dels compositors més importants del segle XX i un dels més destacats de la història de la música, que alguns autors consideren el pare de la música electrònica.
Documentals
Durada: 95'
01.48
Pel·lícula: Ardara
Ardara és un poble costaner de l'Ulster on arriba un noi de Menorca seguint els passos d'un viatge que van fer els seus pares anys enrere. Allà fa amistat amb dues actrius de Barcelona, que també hi són de viatge, i tots tres desapareixen.
Pel·lícules
Durada: 120'
03.48
Pel·lícula: Isaac
El Nacho i el Denis són dos amics que es retroben casualment després de 20 anys. El Nacho està casat amb la Marta i són un matrimoni burgès perfecte, amb una feina excel·lent i un bon estatus social, i tenen l'ambició de quedar-se embarassats. Per contra, el Denis i la seva parella, la Carmen, viuen al dia mentre estalvien per poder obrir un restaurant gurmet.
Pel·lícules
Durada: 80'
05.08
A 2 veus
Ramon Mirabet
El programa rep un artista convidat que explica quina és la seva segona veu ideal per fer un concert i quina cançó voldria compartir. A partir d'aquí, s'inicia el procés de càsting, en què s'escullen dos aspirants que inicien una fase de formació amb la pianista Laura Andrés per preparar la cançó que han d'interpretar a duo al concert. A més, l'artista és part activa en el procés de selecció i, finalment, és qui tria el guanyador o la guanyadora.
Altres
Durada: 47'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'