Programació La 2

Diumenge, 21 juliol de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.10
That's English
Nivel Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.25
That's English
Nivel Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.40
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.35
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
07.50
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
08.20
Los conciertos de La 2
Ozango: Festival de Arte Sacro: El Gran Teatro. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 55'
09.15
Shalom
Transitar por el duelo
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
La Carta de Medina
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Un legado eterno
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
El tren azul
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Entre pueblos anda el Señor
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Iglesia de San Andrés Apóstol, Villarejo de Salvanés
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
La mano de Dios en Chuquisaca
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
El camino interior
Muxía - Finisterre con Miguel Blanco
Per arribar a Fisterra, Miguel Ángel Tobías està acompanyat de Miguel Blanco. Veterà del periodisme, amb més de 50 anys d'experiència a les ones, és la veu del mític Espacio en Blanco des del 1982, el programa més llegendari de la ràdio espanyola. (Últim capítol.)
Documentals
Durada: 50'
12.45
Página 2
Ida Vitale
Óscar López es reuneix amb la poeta Ida Vitale per celebrar el seu 100è aniversari i per parlar de dos dels seus llibres, Donde vuela el camaleón i Tiempo sin claves. A més, també entrevista Borja González, guanyador del Premi Nacional de Còmic.
Altres
Durada: 30'
13.15
Flash moda
Galería Laura Gärna
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.40
Flash moda monográficos
Centenario Tous
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 20'
14.00
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
14.35
Grandes viajes ferroviarios por Asia
De Jakarta a Surabaya
El Michael visita el palau del sultà i és testimoni de l'antic art de les marionetes d'ombres. Finalment, el viatge acaba al port de Surabaya.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La vida en el África ardiente: El caracal. El monte en llamas: El caracal habita sempre on la terra i la vegetació són del seu mateix color. És un felí difícil de veure, sigil·lós i silenciós, un mestre perfecte del camuflatge que, a més, és un especialista en deserts secs i sabanes àrides.
Documentals
Durada: 50'
17.10
El documental de La 2
Inclou El juego del amor: En la inmensidad de los océanos: A l'oceà és on va sorgir la vida i on es va iniciar el joc de l'amor. Des de llavors, aquí es troben algunes de les estratègies més enginyoses per assegurar la supervivència de les espècies.
Documentals
Durada: 45'
17.55
¡Cómo nos reímos! Xpress
Un, dos, tres
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 20'
18.15
Tour de France
Només un gran esdeveniment, com els Jocs Olímpics de París, podia impedir que el Tour de França acabés, com marca la tradició, als Camps Elisis de la capital. Però ateses les circumstàncies, la direcció de la ronda francesa ha apostat per acabar l'edició del 2024 amb una contrarellotge individual, que recorre els poc més de 30 quilòmetres que separen Mònaco de Niça. Tot i que el relleu de l'etapa no és gaire considerable, podria condicionar les possibilitats dels favorits a la victòria d'aquesta etapa. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 120'
20.15
Dfiesta en La 2
Semana Santa
Setmanes Santes a Espanya n'hi ha moltes, però com la de Lorca, només una. Aquí es viuen les processons amb desfilades bíbliques i posades en escena sorprenents amb cavalls, carros, carrosses i quadrigues. Tot plegat embolicat amb delicats mantells brodats que ja són candidats a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
Altres
Durada: 25'
20.40
Tesoros de la tele
La bola de cristal
Lliurament que repassa els personatges, la música i les seccions que van fer de La bola de cristal un programa mític.
Altres
Durada: 110'
22.30
Acción Exterior: Borrell
Treball que segueix Josep Borrell, Alt representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors i Política de Seguretat, per mostrar com es gestionen les crisis diplomàtiques i de seguretat i com es despleguen els grans projectes geopolítics, inclòs el procés de construcció d'un espai comú de defensa.
Documentals
Durada: 55'
23.25
Versión española: El autor
L'Álvaro vol ser escriptor, però tot el que escriu és fals, pretensiós, insípid. Treballa com a escrivent en una notaria de Sevilla i la seva vida és grisa, acolorida només pels seus somnis. La seva dona, l'Amanda, és tot el contrari. Sempre ha tingut els peus a terra i mai no ha somiat ser escriptora. No obstant això, és ella la que es posa a escriure i li surt un best-seller. Ironies de la vida. La separació és inevitable. I en aquest moment, l'Álvaro decideix afrontar el seu somni d'escriure una gran novel·la. Però n'és incapaç; no té talent ni imaginació. Guiat pel Juan, el seu professor d'escriptura, indaga en els fonaments de la novel·la, fins que un dia descobreix que la ficció s'escriu amb la realitat. L'Álvaro comença a manipular els seus veïns i amistats per crear una història, una història real que supera la ficció.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.15
Versión española. Última sesión: El clan
L'Argentina, començaments dels anys 80. Darrere de la façana d'una típica família distingida, s'oculta un clan sinistre dedicat al segrest i assassinat. L'Arquímedes, el patriarca, lidera i planifica els operatius. L'Alejandro, el fill gran, estrella del club de rugbi i gairebé jugador de la selecció nacional Los Pumas, se sotmet a la voluntat del seu pare per marcar possibles candidats i se serveix de la seva popularitat per no aixecar sospites. Tots els integrants de la família són còmplices, d'una manera o una altra, d'aquest accionar macabre.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.55
Frida
Vida y dolor
Frida Kahlo va ser una filla de la revolució mexicana. Procedia de la localitat de Coyoacán, situada enmig del no-res. Amb 15 anys va començar l'Escola Preparatòria Nacional a la ciutat de Mèxic, cosa que li va canviar la vida per sempre.
Documentals
Durada: 50'
03.45
Frida
Amor y pérdida
Quan Frida va arribar als Estats Units per primera vegada, tenia 23 anys, i Diego, 43. Feia poc més d'un any que estaven casats. Ell era un gran artista que pintaria un gran mural, i ella començava a ser coneguda per ser la dona d'un gran pintor.
Documentals
Durada: 50'
04.35
Frida
Ha nacido una estrella
El revolucionari rus Lev Trotski va arribar a Mèxic el 1937. Diego Rivera era el famós trotskista de Mèxic, i a causa de la seva fama, era molt lògic que anés a casa d'ella. Trotski va arribar en un moment molt interessant a la vida de Frida Kahlo.
Documentals
Durada: 50'
05.25
Guardianes del patrimonio
Operación Camión, Getafe
Aquest capítol se centra en el robatori d'un camió carregat amb cinc milions d'euros en obres d'art d'una nau industrial, comès l'any 2010.
Documentals
Durada: 30'
05.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'