Programació La 1

Dijous, 4 juliol de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
A La Moderna, Doña Lázara manté una certa tensió sexual amb Don Fermín, i la Teresa se n'adona. Més tard, la Teresa ho explica al Cañete, però el cap de cambrers no ho veu clar. D'altra banda, el Salvita i la Marta també tenen una primera trobada. Mentrestant, la Laurita convenç la Celia perquè treballi o ajudi l'Íñigo amb la reobertura del Madrid Cabaret, tot i que la seva germana Inés continua patint els greus estralls de l'atac al local. Després, la Trini i el Miguel ja tenen pensat com explicaran la seva història. A més, l'Elías revela a Don Salvador que el Miguel comercia amb faixes a la seva llibreria. Finalment, la Matilde té dubtes pel que fa a la situació de l'Íñigo.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La inesperada visita provoca una gran alegria a tota la família. La Vera, per part seva, accepta el propòsit d'esmena del Santos, tot i que només per ser amics. A més, la Jana i la María Fernández es reuneixen amb la Pía a la cova, on s'estaran un temps mentre es calmen les coses amb el Gregorio. D'altra banda, la María Antonia es presenta davant del Lorenzo com una víctima dels impulsos del marquès. A més, el Ricardo comença a recelar de la Virtudes després d'enxampar-la amb una mentida. Mentrestant, la Martina pateix un autèntic calvari al sanatori, on la sotmeten a uns tractaments terribles que, a poc a poc, li van minant la voluntat. Finalment, malgrat el que ha passat, l'Adriano nota que la Catalina es mostra distant amb ell.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Los hackers de Vera
La Blanca, la Rita i la Marifrán uneixen forces per trobar proves que incriminin l'Armando. L'Arturo, per part seva, està encantat amb el seu nou soci, malgrat el seu historial. Mentrestant, la Menchu i la Rita triomfen a Superfan.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Nuestro cine: Mañana es hoy
Estiu de 1991. La família Gaspar comença les seves vacances a la platja, però, després de discutir amb el seu pare, la Lulu decideix fugir amb el seu xicot. Mentrestant, una tempesta elèctrica sorprèn la resta de la família a bord d'un patí de pedals. Quan aconsegueixen tornar a la costa, descobreixen que han viatjat a l'any 2022, un futur forassenyat ple de telèfons intel·ligents, selfies i música trap.
Pel·lícules
Durada: 100'
00.30
Cartelera
Altres
Durada: 5'
00.35
Pel·lícula: Dolor y gloria
Salvador Mallo, un director de cinema en hores baixes, experimenta diversos retrobaments, alguns d'ells físics, i d'altres, recordats: la seva infantesa als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, a la recerca de prosperitat; el primer desig; el seu primer amor adult al Madrid dels anys 80; el dolor pel trencament d'aquest amor quan encara era viu i palpitant; l'escriptura com a única teràpia per oblidar l'inoblidable; el primerenc descobriment del cinema i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de continuar rodant.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'