Programació Antena 3

Dijous, 4 juliol de 2024
06.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 160'
08.55
Espejo público
Espai d'actualitat que inclou diverses seccions, reportatges i entrevistes.
Altres
Durada: 265'
13.20
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 25'
13.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
15.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
15.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
15.45
Sueños de libertad
La Begoña s'adona que, si vol sobreviure, ha de seguir el corrent al Jesús. D'altra banda, l'Andrés percep la seva bona sintonia i pren una decisió important. El Damián, per part seva, proposa al Mateo que sigui capellà de la colònia juntament amb Don Agustín. A més, l'Isidro respon al medicament i s'enfronta al Damián: ha de posar les seves coses en ordre. Més tard, la María té la regla i no és capaç d'explicar la veritat a l'Andrés. Mentrestant, la Marta i el Jaime arriben a un acord que provoca quelcom nou al doctor. Després, la Sara se'n va a Sant Sebastià. Finalment, l'Ernesto es llança i fa un petó a la Gema.
Sèries
Durada: 75'
17.00
Pecado original
La Zeynep i la Yildiz són dues germanes molt unides, ja que només es tenen l'una a l'altra, i treballen de valent per sortir de la pobresa. No obstant això, tenen personalitats i mètodes molt oposats: mentre que la Zeynep, la germana treballadora i responsable, vol escalar pels seus propis mèrits i ser reconeguda per la seva honestedat, la Yildiz, més esbojarrada i frívola, somia casar-se amb un milionari amb qui pugui tenir una vida plena de luxes i comoditats. La situació canvia bruscament quan a les seves vides hi apareix l'Ender, una dona de l'alta societat, coneguda per ser l'esposa del milionari i empresari Halit.
Sèries
Durada: 60'
18.00
Y ahora Sonsoles
Espai que tracta l'actualitat des del rigor informatiu i l'entreteniment. El programa compta cada tartda amb un ampli repartiment de col·laboradors, entre els quals hi ha periodistes, escriptors, empresaris i especialistes en crònica social i esdeveniments. A més, un equip de reporters és a peu de carrer per explicar en directe tot el que passi.
Altres
Durada: 120'
20.00
Pasapalabra
Concurs en què els participants juguen amb les paraules i acumulen temps per enfrontar-se a El Rosco, la prova final.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
21.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
21.45
El hormiguero 3.0
Talk show els continguts del qual giren al voltant de l'humor, les entrevistes i els experiments de divulgació científica.
Altres
Durada: 60'
22.45
La vida prometida
A Sicília, Spanò descobreix que els Carrizzo han fugit a Amèrica extorsionant l'Alfio. Més tard, Spanò viatja a Nàpols per buscar la María. Mentrestant, a Nova York, sembla que les coses milloren per a la Carmela, i el seu fill gran Michele comença a esdevenir un pilar per a la família. L'Amedeo Ferri, per la seva banda, acull la família Rizzo i es converteix en mentor del fill petit, l'Alfredo. Finalment, la Carmela desconeix que el Ferri n'està secretament enamorat.
Sèries
Durada: 60'
23.45
La vida prometida
Durant una vaga sagnant a la fàbrica, la Carmela hi intervé i evita que la situació empitjori per al Michele, el qual, ofès per aquest gest, se'n va de casa. D'altra banda, amb l'objectiu de redimir-se davant dels ulls de la seva dona i contribuir a mantenir la família, Schiavon decideix transportar una càrrega il·legal a Matranga, però durant l'operació és assassinat per la policia. Més tard, la Carmela està desesperada i va a una botiga d'empenyorament per vendre el seu penjoll i poder pagar el funeral del seu marit. Finalment, es retroba amb la seva filla María.
Sèries
Durada: 60'
00.45
Pel·lícula: Una extraña en la familia
Un vidu amb dues filles inicia una relació amb la Maddie, una dona encantadora que ha conegut per internet. Quan arriba per primera vegada a casa, la filla gran intueix que la Maddie amaga alguna cosa tèrbola i es posa a investigar-la. A més, descobreix la dona tafanejant-li el telèfon mòbil i el seu ordinador personal, cosa que l'alerta encara més sobre les seves veritables intencions.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.30
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.15
Jokerbet: ¡damos juego!
Programa de casino i apostes esportives.
Altres
Durada: 45'
04.00
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 60'
05.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 30'
05.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 30'