Programació La 2

Dissabte, 10 agost de 2019
06.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
06.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 85'
07.30
Cruce de caminos
Set pelegrins recorren set rutes del Camí de Sant Jaume dins de Galícia. El Víctor i la Coca comencen el Camí portuguès a Tui. El Dominic comença el Camí del Nord a Ribadeo. L'Érik i l'Óscar recorren la Via de la Plata en bicicleta. Tots ells van partir des de Càceres i ara es troben a Verín.
Documentals
Durada: 25'
07.55
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.30
Festival de Habaneras
Certamen Internacional de Habaneras y Polifonía 2019.
Altres
Durada: 60'
10.30
Los últimos africanos
Nyangatom: pastores de Etiopía
L'expedició espanyola a l'Àfrica travessa Etiòpia, al sud del Sudan i el nord de Kenya, a la recerca dels pastors nyangatom, dels quals destaca el sorprenent coneixement de la biodiversitat del seu entorn.
Documentals
Durada: 25'
10.55
Héroes invisibles
México
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Mujeres viajeras
Isabella Bird
Reconstrucció a través de diaris escrits de les aventures que van dur a terme dones durant el segle XIX i principis del segle XX.
Documentals
Durada: 30'
12.20
Turismo rural en el mundo
A Coruña
Un repàs a la història, la gastronomia i les ofertes d'oci en entorns rurals de diferents i atractives destinacions internacionals.
Documentals
Durada: 35'
12.55
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.25
Yo soy Erasmus
Les beques Erasmus compleixen 30 anys i el programa vol conèixer diferents històries que han sorgit de les experiències viscudes gràcies a aquestes beques d'estudis de la Unió Europea.
Altres
Durada: 25'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Los últimos africanos
Nubios: sur de Egipto y norte de Sudán
Hereus d'una llegendària cultura, els nubis han protagonitzat diferents migracions al llarg de la història; la més recent, per la construcció de la gegantina presa d'Assuan.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Las islas más salvajes de Indonesia: Reino de gigantes i Las islas más salvajes de Indonesia: Islas del monzón: Encara que hi ha pluges esporàdiques durant tot l'any, Indonèsia compta amb les pluges monsòniques anuals, que duren sis mesos. Atrapades en ple cor de la terra del monsó, les criatures han après a treure partit d'algunes de les tempestes més poderoses del món.
Documentals
Durada: 110'
18.05
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Toledo
Totes les civilitzacions que van ocupar Espanya van deixar les seves petjades a Toledo.
Documentals
Durada: 50'
18.55
El bosque protector
Parques nacionales. 100 años de historia
En aquest capítol es ret homenatge als qui van fer possible la creació dels dos primers parcs nacionals espanyols.
Documentals
Durada: 25'
19.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
19.35
La historia de China
La edad de oro
Explica la història de la dinastia més creativa de la Xina: la Shong. Michael Wood es dirigeix a la ciutat de Kaifeng, la ciutat més gran del món abans del segle XIX.
Documentals
Durada: 60'
20.35
Pel·lícula: Los delitos del Bar Lume: Acción y rea
Un turista rus mor enverinat després de beure un aperitiu al Bar Lume i el Massimo creu que ell era el veritable objectiu de l'assassí desconegut. Però no serà fàcil convèncer un Fusco que la seva vida perilla. A més, la Tizi té un atac de gelosia pel Fusco, i acaba destruint el Bar Lume.
Pel·lícules
Durada: 85'
22.00
El cine de La 2: Straight Outta Compton
El 1987, cinc joves van usar lletres tan brutals com sinceres i un ritme dur per canalitzar la seva frustració i la seva ira i explicar què significava viure al lloc més perillós de tots els Estats Units: els carrers de Compton a Califòrnia. Aquests rebels culturals, armats amb les seves lletres, el coratge, la xuleria i el talent, es van enfrontar a les autoritats que volien fer-los callar, i van aconseguir formar el grup més perillós del món, N.W.A.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.20
La noche temática
Inclou Charles Manson i Jason Bourne
Documentals
Durada: 105'
02.05
En vientre ajeno
La tecnologia clínica ha aconseguit instruments com les inseminacions artificials, els embrions congelats o les gestacions subrogades, que permeten tenir fills a les parelles infèrtils. La gestació subrogada suscita múltiples debats ètics, amb relació a les diferents sensibilitats socials. A Canadà, la legislació obliga que la maternitat subrogada sigui gratuïta i això origina que moltes dones decideixin, per altruisme, ajudar persones amb problemes per tenir descendència.
Documentals
Durada: 60'
03.05
La supercomida de Jamie
Jamie Oliver viatja a alguns dels llocs més saludables de la Terra per descobrir-ne els secrets.
Altres
Durada: 90'
04.35
Bubbles
Chuuk
La llacuna interior de l'atol de Chuuk, a Micronèsia, és un autèntic cementiri de vaixells i avions enfonsats, gairebé tots d'origen japonès.
Documentals
Durada: 30'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'