Programació TV3

Dissabte, 10 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 390'
12.30
Manual de supervivència
La tradició catalana de la innovació
Catalunya és terra de romànic, terra de bolets i, sobretot, terra d'emprenedors. Queda clar que per semblar un català autèntic s'ha de ser una mica innovador. Amb aquest propòsit, el Marc-Antoine s'esforça per aprendre els secrets de la cuina creativa, l'Hugo desxifra què tenen en comú molts dels invents fets a Catalunya i l'Awatef posa de manifest que no tot s'ho han inventat els catalans i que alguns dels invents més habituals que es fan servir aquí provenen del món musulmà.
Altres
Durada: 50'
13.20
No te la fotis
Una de les seccions del Zona zàping li agafa el relleu durant l'estiu. El crit d'una persona que gravava un vídeo enviat al programa s'ha convertit, amb el pas del temps, en una mena de fórmula màgica i pràcticament no hi ha caiguda o ensopegada sense el crit previ de No te la fotis.
Altres
Durada: 40'
14.00
Obrint plaça
Fer-se gran
L'espai tracta del pas del temps des de diversos angles, que porten l'espectador a descobrir a fons aquest aspecte clau i tan present al món casteller. Un dels testimonis d'aquest capítol és l'Amaia, dels Minyons de Terrassa, que explica com després de 30 anys d'activitat castellera, i per raons de rendiment físic i plantejament vital, ha hagut de baixar molt la seva dedicació al món dels castells.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El cas Fischer
El 1972, en plena Guerra Freda, el campionat mundial d'escacs va adquirir proporcions mediàtiques i aires polítics sense precedents. L'enfrontament a Reykjavík entre el mític jugador nord-americà Bobby Fischer i el campió soviètic Boris Spassky va anar més enllà de la pura competició, i van arribar a considerar-la la Partida del Segle.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: El passatger 57
John Cutter és un especialista en seguretat de línies aèries, un home nerviós, brusc i turmentat per la mort de la dona. Un dia el John coincideix en un vol amb Charles Rane, un terrorista especialitzat a segrestar avions que està sent traslladat per l'FBI per enfrontar-se a la cadira elèctrica.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Tarda de cine: L'ombra d'un segrest
Wayne i Eileen Hayes formen un matrimoni que sembla estar vivint el somni americà. No obstant això, totes les seves il·lusions s'esvaeixen quan el Wayne és segrestat.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.25
Origen Catalunya
Mèxic segueix sent el rei, Ciutat de Mèxic
Es parla avui de l'exportació a una de les promeses de l'economia mundial, Mèxic. En aquest capítol s'aconsegueix que els mexicans canviïn els frijoles per fesols de Santa Pau amb Denominació d'Origen Protegida i el tequila per vins DO Priorat. A més, l'avellana de Reus amb Indicació Geogràfica Protegida és l'estrella d'una fàbrica de bombons de Ciutat de Mèxic. Finalment, una presentadora de televisió es vesteix amb moda feta a l'Alt Penedès, i una dona fa servir coderes i genolleres de Sabadell per arreglar la roba dels fills.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 60'
22.55
Partit amistós
L'equip d'Ernesto Valverde s'enfronta, per segona vegada aquesta setmana, amb el Nàpols de Carlo Ancelotti. En el primer duel entre catalans i napolitans, a Miami, van guanyar els blaugranes per 2 a 1, gràcies als gols de Sergio Busquets i de Rakitic. El d'avui és l'últim assaig de l'estiu abans que comenci la competició oficial, amb el primer partit de Lliga a San Mamés. Comentaristes: Àlex Castells i Gerard Autet. Des del Michigan Stadium.
Esports
Durada: 115'
00.50
Pel·lícula: El caçador
El Martin és un mercenari que ha de viatjar des d'Europa a Tasmània per capturar l'últim tigre d'aquest país. En contra dels seus desitjos, es veu obligat a compartir el campament base amb la dona i els fills d'un zoòleg desaparegut.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
03.00
Ritmes a l'estudi
Rossvelvet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Quico Pi de la Serra. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'