Programació La 2

Divendres, 26 juliol de 2024
06.00
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
06.30
That's English
Nivel Intermedio B2.4
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Intermedio B2.4
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
07.30
Geópolis
La geopolitica de la gastronomía
Silvia Intxaurrondo s'endinsa en el món de la gastrodiplomàcia per analitzar com la política internacional s'infiltra a la taula de les persones. Els plats típics representen la identitat d'una societat, i són la millor carta de presentació per arribar a qualsevol punt del planeta. És per això que la gastronomia es considera l'ingredient estrella del poder tou, el que empren els països per persuadir-ne d'altres sense recórrer a la força.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los cuentos africanos de Maleika
Maleika, una guepard del Masai Mara que es va fer famosa per un llargmetratge, ensenya el seu enorme i vast continent i aprèn a conèixer els seus parents més pròxims: els lleopards.
Documentals
Durada: 55'
08.55
Dfiesta en La 2
Arribada
Un recorregut per les festes populars de diversos pobles d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
09.25
Seguridad vital 5.0
Programa sobre educació viària amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dona veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
10.50
El juego del amor
En la inmensidad de los océanos
A l'oceà va sorgir la vida, i és on es va iniciar el joc de l'amor. Des d'aleshores, és aquí on es poden trobar algunes de les estratègies més enginyoses per assegurar la supervivència de les espècies.
Documentals
Durada: 55'
11.45
¡Por fin es lunes!
Diversidad e igualdad
La Margarita visita un autèntic referent mundial en polítiques d'inclusió per a la discapacitat com és Ilunion i la consultora Concilia2, d'Albacete, especialitzada en gènere, igualtat i conciliació, que ha trobat un gran aliat en la digitalització.
Altres
Durada: 30'
12.15
Las rutas D'Ambrosio
Mallorca. La sencillez de la isla mayor
El viatge gastronòmic del Gonzalo per les Illes continua per Mallorca, on aprèn a cuinar un producte molt tradicional però poc conegut: els caragols. No hi ha festa com cal que no es completi amb una degustació d'aquests mol·luscs.
Documentals
Durada: 55'
13.10
Mañanas de cine: Shanghai surprise
Una bella missionera i un aventurer busquen un carregament d'opi desaparegut per utilitzar-lo amb propòsits medicinals. Per aconseguir el seu objectiu, tots dos joves s'han d'enfrontar a tot un seguit de personatges dels baixos fons que busquen el botí.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.45
Verano azul
El guateque de papá
El pare del Quique, alarmat per la seva dona, intenta acostar-se a la colla com a mitjà per guanyar-se la confiança i l'amistat del seu fill. L'apropament és un fracàs, ja que només aconsegueix introduir incomoditat i avorriment entre els joves.
Sèries
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Océanos épicos: Arrecifes poco profundos i África extrema: Etosha, el gran lugar blanco: El Parc Nacional d'Ethosa, a Namíbia, és un enigma natural. Una quarta part està coberta per una extensió desolada coneguda com la salina d'Ethosa, un antic llac salí. Els animals s'han adaptat a aquest entorn hostil i inhòspit.
Documentals
Durada: 85'
17.55
El escarabajo verde
El pastor invisible
El programa viatja a la Sierra de Madrid i a Extremadura per conèixer l'abast de les noves tecnologies i de la intel·ligència artificial en el món de la pastura gràcies als nous dispositius.
Altres
Durada: 35'
18.30
Ceremonia de apertura de los Juegos Olímpicos de P
Prèvia i cerimònia d'inauguració (19.30 h). El món de l'esport es paralitza per gaudir d'un moment especial que se celebra només cada quatre anys. Els ulls de tot el món miren avui cap a París, on se celebra la cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics 2024. Un esdeveniment que passarà a la història perquè per primer cop no es desenvoluparà a l'estadi olímpic. La capital francesa trenca amb els costums per traslladar aquesta cita al riu Sena, al cor de París. Les delegacions navegaran d'est a oest, des del pont d'Austerlitz fins al Trocadero, en un recorregut total de 6 km obert al públic. La regatista Támara Echegoyen i el piragüista Marcus Cooper són els banderers d'Espanya en aquesta edició. Comentaristes: Marcos López, Julia Luna i Ernest Riveras.
Esports
Durada: 300'
23.30
Cartelera
Programa que informa sobre les estrenes cinematogràfiques.
Altres
Durada: 5'
23.35
Pel·lícula: Hijas de Cynisca
Noms destacats de l'esport femení expliquen que el masclisme encara està molt arrelat en la societat actual, però que, igual que en altres facetes, hi ha un grup de dones valentes i lluitadores disposades a trencar qualsevol mur que els posin per davant.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.10
Días de cine
El programa té com a padrina l'actriu Aida Folch, que protagonitza, juntament amb Matt Dillon, Isla perdida, la nova pel·lícula de Fernando Trueba. A més, l'espai repassa les estrenes més destacades de la setmana, entre les quals hi ha Que la fiesta continúe, de Robert Guédiguian; la pel·lícula Nobert(a), protagonitzada per Luis Callejo i Adriana Ozores, i Un paseo por el Borne, amb Rodolfo Sancho, Ruth Gabriel i Natalia Verbeke, entre altres.
Altres
Durada: 60'
02.10
Música ligerísima
Programa antològic sobre la música espanyola dels anys 60 i 70.
Documentals
Durada: 60'
03.10
Las rutas D'Ambrosio
Menorca. La isla de las conquistas
Gonzalo D'Ambrosio desembarca a Menorca, una illa que es troba en un lloc estratègic, tant militar com comercial. En aquest viatge coneix el Rafael, un ramader entestat a conservar la raça menorquina de vaca vermella.
Documentals
Durada: 55'
04.05
Autopsia, la historia secreta de las momias
El documental se centra en l'anàlisi amb un escàner d'última generació de tres mòmies egípcies i de la mòmia guanxe més ben conservada del món. Gràcies als resultats obtinguts, es reconstrueix com va ser la vida a l'antic Egipte des de la perspectiva de la medicina.
Documentals
Durada: 60'
05.05
Océanos épicos
Costas
Els oceans de la Terra són poderosos i implacables, però els canvis ambientals amenacen amb destruir-los. A les seves costes, belles i agrestes, els habitants lluiten per sobreviure.
Documentals
Durada: 50'
05.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'