Programació Antena 3

Divendres, 26 juliol de 2024
06.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 160'
08.55
Espejo público
Espai d'actualitat que inclou diverses seccions, reportatges i entrevistes.
Altres
Durada: 265'
13.20
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 25'
13.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
15.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
15.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
15.45
Sueños de libertad
El Damián i la resta reben la Patricia Lambert. Mentrestant, la Luz s'adona del comportament estrany de la María durant el seguiment del seu embaràs. D'altra banda, el Jaime està gelós del Luis, però s'ha d'aguantar. Més tard, el Tasio, per estar a l'altura dels seus germans, compra una nevera sense consultar-ho a la Carmen. El Mateo, per part seva, salva la Claudia d'haver de tornar al poble amb la Ramona. Així mateix, el Damián, dissimulant la culpabilitat, consola la Digna per la mort del Valentín. A més, la Mercedes posa en perill la Begoña, la qual pateix durant la visita a la seva mare, que podria ser la darrera.
Sèries
Durada: 75'
17.00
Pecado original
La Zeynep i la Yildiz són dues germanes molt unides, ja que només es tenen l'una a l'altra, i treballen de valent per sortir de la pobresa. No obstant això, tenen personalitats i mètodes molt oposats: mentre que la Zeynep, la germana treballadora i responsable, vol escalar pels seus propis mèrits i ser reconeguda per la seva honestedat, la Yildiz, més esbojarrada i frívola, somia casar-se amb un milionari amb qui pugui tenir una vida plena de luxes i comoditats. La situació canvia bruscament quan a les seves vides hi apareix l'Ender, una dona de l'alta societat, coneguda per ser l'esposa del milionari i empresari Halit.
Sèries
Durada: 60'
18.00
YAS Verano
Edició estival de l'espai Y ahora Sonsoles, que tracta l'actualitat des del rigor informatiu i l'entreteniment. Cada tarda, en el programa hi participa un ampli repartiment de col·laboradors, entre els quals hi ha periodistes, escriptors, empresaris i especialistes en crònica social i successos. A més, un equip de reporters està a peu de carrer per explicar en directe tot el que passi.
Altres
Durada: 120'
20.00
Pasapalabra
Concurs en què els participants juguen amb les paraules i acumulen temps per enfrontar-se a El Rosco, la prova final.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 45'
21.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.55
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 15'
22.10
El peliculón: Pequeños detalles
Joe Deacon, el xèrif adjunt del comtat de Kern, és enviat a Los Angeles per al que hauria de ser una tasca ràpida de recopilació de proves. No obstant això, el Joe es veu embolicat en la cerca d'un assassí en sèrie que terroritza la ciutat. El sergent del departament del xèrif de Los Angeles, Jim Baxter, s'encarrega de dirigir la cerca. Impressionat per l'instint policial del Joe, aconsegueix que col·labori amb ell, tot i que no pel canal oficial. Mentre persegueixen l'assassí, Baxter no és conscient que la investigació ha tret a la llum ecos del passat del Joe i ha fet que se'n descobreixin secrets inquietants que podrien posar en perill alguna cosa més que el seu cas.
Pel·lícules
Durada: 155'
00.45
Pel·lícula: El secreto de la isla
Dos germans policies, marcats per l'ombra allargada que ha deixat el seu pare, han d'investigar junts el crim d'una jove. Però només ells poden saber qui va ser l'assassí, ja que ells mateixos van cometre el crim quan estaven en plena investigació policial.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.30
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.15
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 60'
04.15
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 30'
04.45
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 75'