Programació Antena 3

Dijous, 18 juliol de 2024
06.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 160'
08.55
Espejo público
Espai d'actualitat que inclou diverses seccions, reportatges i entrevistes.
Altres
Durada: 265'
13.20
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 25'
13.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
15.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
15.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
15.45
Sueños de libertad
Tot i que la Begoña decideix tornar a la cabanya, la visita no surt bé. El Jesús, per part seva, vol ficar-se al llit amb la Begoña, però aquesta el rebutja. D'altra banda, la Claudia torna a la feina pressionada per la Ramona, que desconeix que està embarassada. Mentrestant, el Luis vol explicar la veritat sobre el Gervasio a la Digna, però el Joaquín s'hi oposa. A continuació, l'Andrés confessa a la Digna que està investigant el Valentín. Així mateix, el Joaquín toca fons i recau en la beguda. Aleshores, el Jesús es queixa a la Marta de la nova secretària, ja que no li sembla adient. Tot seguit, la Carmen creu que el Tasio està ficat en assumptes tèrbols amb el Damián. Finalment, la Digna i el Damián tenen un sopar romàntic, i la Luz i el Jaime s'ho passen molt bé junts i s'acaben embolicant.
Sèries
Durada: 75'
17.00
Pecado original
L'Ender apareix amb les maletes a casa de la Yildiz, i la Handan es muda a casa de la seva filla. D'altra banda, la Hilal fa tot el possible per acostar-se al Dogan i generar situacions de tensió entre ell i la Yildiz. Mentrestant, l'Altay continua intentant acostar-se a la Kumru i, per aconseguir-ho, decideix contractar una dona perquè actuï com la seva mare malalta i assegura que és la primera noia que decideix presentar a casa seva. En realitat, l'únic que vol és fer mal a la Kumru com a venjança contra el Dogan. L'Ender i la Yildiz, per la seva banda, troben la solució als seus problemes: un home que té una fortuna els pagarà una quantitat si aconsegueixen que la seva dona signi un acord prematrimonial per poder divorciar-se sense perdre els diners. Finalment, després d'aconseguir la signatura, totes dues es queden impactades en descobrir que la dona és la Zeynep.
Sèries
Durada: 60'
18.00
Y ahora Sonsoles
Espai que tracta l'actualitat des del rigor informatiu i l'entreteniment. El programa compta cada tartda amb un ampli repartiment de col·laboradors, entre els quals hi ha periodistes, escriptors, empresaris i especialistes en crònica social i esdeveniments. A més, un equip de reporters és a peu de carrer per explicar en directe tot el que passi.
Altres
Durada: 120'
20.00
Pasapalabra
Concurs en què els participants juguen amb les paraules i acumulen temps per enfrontar-se a El Rosco, la prova final.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
21.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
21.45
El hormiguero 3.0
Talk show els continguts del qual giren al voltant de l'humor, les entrevistes i els experiments de divulgació científica.
Altres
Durada: 60'
22.45
La vida prometida
A l'hospital, la Carmela reviu en un malson l'atac que l'Spanò va patir a Sicília. L'Antonio, per la seva banda, reconeix l'Spanò en un bar clandestí i informa el Matranga d'un complot contra seu. A més, la Rosa descobreix el pla de l'Antonio, va a la destinació que la Mano Negra sol freqüentar i, per venjar-se'n, avisa el Michele. Més tard, la Carmela torna de l'hospital mentre el Michele reté l'Antonio per salvar-lo de la baralla del cap. D'altra banda, el Ferri organitza la fugida de l'Antonio a Califòrnia. Posteriorment, els Rizzo es muden de casa perquè l'Spanò no els localitzi, però la Carmela rep un ram de flors d'ell com a advertència. Finalment, l'Alfredo va a un restaurant amb la seva mare, però hi apareix l'Spanò i la Carmela s'hi enfronta.
Sèries
Durada: 80'
00.05
La vida prometida
El Moisés descobreix la traïció de la María i es lleva la vida. D'altra banda, la noia, desesperada, allunya l'Alfio per sempre. L'Spanò, per la seva banda, arriba a un acord amb el propietari de la fàbrica on treballa el Michele per posar fi a les vagues amb la intervenció de la màfia. Mentrestant, la Rosa explica a la Carmela que espera un fill del Michele. Finalment, l'Antonio torna d'incògnit per anar al funeral del seu germà, però durant una batuda policial mata l'Spanò a cops i es veu obligat a tornar a fugir. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 80'
01.25
Pel·lícula: Falsa inocencia
La Devon, la filla capritxosa i maleducada d'un milionari, sempre aconsegueix el que vol gràcies al seu físic i als seus diners. Ara, s'ha fixat en el Jim, el seu atractiu professor de Matemàtiques, i fa tot el possible per seduir-lo.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.45
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.30
Jokerbet: ¡damos juego!
Programa de casino i apostes esportives.
Altres
Durada: 45'
04.15
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 60'
05.15
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 30'
05.45
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'