Societat

Austràlia promet la donació de 225 milions d'euros per a lluitar contra la SIDA a l'Àsia

El ministre d'Exteriors australià, Alexander Downer, ha promès la donació de 225 milions d'euros per a lluitar contra la SIDA als països d'Àsia i del Pacífic, segons ha anunciat en una conferència internacional sobre la malaltia que es fa a Sidney, Austràlia.

"Quant a la malaltia de la SIDA, primer volem centrar-nos en el problema dins de la regió d'Àsia i el Pacífic", va afirmar en la cadena de televisió Nine Network. "Hem aportat, de moment, 382 milions d'euros per tractar la malaltia", va assenyalar, abans d'afegir que, amb aquesta injecció de diners, l'ajuda total concedida per Austràlia en aquest camp ascendirà als 607 milions d'euros.

Downer ampliarà la informació en un discurs que realitzarà amb motiu de la Quarta Conferència sobre la Patogènesi i el Tractament del VIH de la Societat Internacional contra la SIDA, a la qual assisteixen més de 5.000 delegats procedents de 133 països.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.