Societat

Comença l'enderroc del viaducte de l'avinguda Príncep d'Astúries, a la plaça Lesseps de Barcelona

L'Ajuntament preveu que aquest enderroc conclogui a mitjans d'agost, coincidint amb la festa major de Gràcia

Les obres de la plaça Lesseps de Barcelona comencen avui una nova fase amb la demolició del viaducte de l'avinguda Príncep d'Astúries. Durant la demolició, que s'allargarà fins a mitjans d'agost, únicament hi haurà un carril de circulació en sentit descendent entre aquesta avinguda i la plaça Lesseps.

Aquesta és una altra de les fases en el projecte de remodelació integral d'aquesta plaça, situada entre els districtes de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi. L'Ajuntament preveu que aquest enderroc conclogui a mitjans d'agost, coincidint amb les festes majors de Gràcia.

No obstant, a partir de dijous també es farà la connexió d'un nou col·lector, fet que obligarà a fer més estrets els dos carrils del carrer Gran de Gràcia.

Després de les festes de Gràcia, a partir del 21 d'agost i fins al 5 de setembre, seguiran les obres a la plaça Lesseps. Tornaran a haver-hi restriccions de trànsit, aquesta vegada entre la plaça Lesseps i el carrer Gran de Gràcia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.