Societat

Es crea el primer màster en estudis de dones

Sis universitats públiques i una de privada de Catalunya han creat un màster oficial en estudis de dones, gènere i ciutadania, de dos anys de durada, que es podrà cursar a partir d'aquest pròxim curs tant de manera presencial com a través d'Internet.

Sota el títol de Màster Oficial en Estudis de dones, gènere i ciutadania, el màster promou la transversalitat en l'adquisició de coneixements en aquest àmbit i pretén formar perfils com el dels agents d'igualtat i de la comunicació o professionals d'ONG, institucions educatives i administracions.

Les universitats promotores han informat, en un comunicat, que el màster també ofereix formació en investigació amb vista al doctorat en aquesta matèria.

Importants especialistes de diferents àmbits com humanitats i educació, ciències econòmiques i empresarials, ciències socials, ciències jurídiques i ciències de la salut impartiran la docència d'aquest màster, creat per les universitats Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya i Universitat Rovira i Virgili, totes elles públiques, i per la privada Universitat de Vic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.