Societat

Més de 15.600 persones s'han queixat a Air Berlin a través de la web de la Plataforma per la Llengua

CATALUNYA

Més de 15.600 persones s'han queixat ja a Air Berlin pels seus ''dèficits lingüístics'' i pel seu ''menyspreu al català'' a través de la web creada per la Plataforma per la Llengua, www.plataforma-llengua.cat/airberlin.

La Plataforma va posar en marxa la campanya perquè tothom que ho vulgui pugui emetre una queixa personalitzada a la direcció de l'aerolínia, com a reacció a les declaracions que el director general de la companyia aèria, Joachim Hunold, va expressar a l'editorial de la revista de l'empresa.

En el text Hunold ''menyspreava la llengua catalana i es burlava dels catalans'', segons recorda la Plataforma. A l'editorial d'Air Berlin Magazin (consulteu aquí una traducció al català) considera que a Mallorca el castellà "ja no és llengua oficial" i manté que hi ha pobles mallorquins "en els quals els nens ja no parlen espanyol", donant a entendre que només hi parlen català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.