Societat

El delegat català a Alemanya valora positivament "l'obertura d'Air Berlin"

Martí Estruch recorda que la opinió de Hunold "no és una opinió aïllada a Alemanya"

El delegat de la Generalitat de Catalunya a alemanya, Martí Estruch, considera que Air Berlin "ha passat del tancament a oferir una certa obertura" en relació a l'ús del català a la companyia aèria. Un cop la polèmica causada per l'editorial d'Air Berlin Magazin s'ha donat per tancada de comú acord entre Álvaro Middelmann, president d'Air Berlin per a Espanya i Portugal, i Francesc Antich, president del govern balear, Estruch considera que el tema "quedarà aparcat" als mitjans alemanys.

El delegat de la Generalitat ha afegit que a Alemanya s'ha viscut la polèmica un cop es va "barrejar amb el logo amb l'esvàstica", però ha ressaltat que aquest fet ha possibilitat que els fets hagin arribat als mitjans alemanys i que la majoria "retreien a Air Berlin haver polemitzat amb la llengua", a més de mostrar-se "sorpresos per la reacció ciutadana". Finalment, Estruch ha indicat que "l'opinió de Hunold no és una opinió aïllada" i ha insistit en la necessitat de "fer pedagogia" per explicar Catalunya a Alemanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.