Societat

La mare de Madeleine McCann serà declarada avui sospitosa en el cas

La mare de la nena britànica desapareguda fa quatre mesos al sud de Portugal, Madeleine McCann, serà considerada avui sospitosa formal en el cas, segons ha assegurat un portaveu de la família, David Hughes.

Kate McCann la va interrogar ahir durant gairebé 11 hores la Policia Judicial i avui haurà de tornar a la Comissaria de Portimao, població de la regió de l'Algarve, segons ha explicat Hughes. El portaveu ha assegurat que la policia va informar ahir a la dona que avui seria declarada sospitosa. "Li van dir ahir a la nit que passaria avui. És definitiu", ha dit.

La Policia Judicial va interrogar ahir la mare en qualitat de testimoni. Per primera vegada estava acompanyada d'un advocat perquè tant ella com el seu marit, Gerry, s'han personat en la investigació, segons ha confirmat el portaveu de la policia, Olegario Sousa. El pare de la nena desapareguda havia de ser interrogat després de la seva dona, però finalment s'ha posposat fins avui.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.