Societat

El presumpte caníbal mexicà nega haver-se menjat a la seva promesa però es declara culpable del seu assassinat

Gran part del cos de la dona estava en un bany, mentre que la seva cama i el seu braç dret es trobaven en el frigorífic

El presumpte caníbal mexicà que va ser detingut el passat 8 d'octubre ha reconegut avui que va assassinar i va esquarterar a la seva promesa, així com que va cuinar algunes de les seves restes, però va explicar que no se'ls va menjar, ja que només pretenia donar als gossos alguna cosa per menjar.
La Procuradoria General de Justícia de la capital ha informat en un comunicat que José Luis Calva Zepeda ha prestat avui declaració a l'hospital on es recupera de les ferides que va patir a l'intentar fugir quan va ser capturat per la policia, i ha negat "haver provat" la carn de la seva promesa.

Buscat per la desaparició de la seva parella, Calba va ser detingut a Mèxic D.F. i, després d'inspeccionar la seva casa, la policia va localitzar el cos mutilat de la seva promesa, identificada com Alejandra Galeana.

Gran part del cos de la dona estava en un bany, mentre que la seva cama i el seu braç dret es trobaven en el frigorífic. A més, es van trobar restes de carn fregida en una paella, en un plat amb coberts i en una caixa de cereals. La Procuradoria local va informar ahir que creia que Calva havia ingerit la carn fregida, que corresponia a un avantbraç dret, també probablement de Galeana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.