Societat

Cadena perpètua per a un home que va violar les seves dues filles durant 30 anys

successos

La justícia britànica ha imposat una pena de 25 cadenes perpètues a un home que va violar i maltractar durant gairebé 30 anys les seves dues filles, a les quals va deixar embarassades en 19 ocasions.

La premsa britànica recull aquest dimecres els detalls del procés judicial obert contra aquest maltractador a qui ja han batejat com el Fritzl del Regne Unit, per les similituds que existeixen amb el jubilat austríac que va tancar al soterrani i violar la seva filla durant 24 anys.

El violador britànic, de 56 anys, va abusar en diverses ocasions de les seves filles des del 1979, quan la més petita tenia 8 anys, fins al febrer passat, quan les noies van denunciar els fets.

Fruit de les violacions, les dues dones van tenir nou nens, dos dels quals van morir poc després de néixer. A més, van patir deu avortaments.

Violada més de 1.000 cops
L'agressor, que passarà com a mínim 19 anys i mig a la presó i no ha mostrat cap penediment pels seus actes, ha reconegut 25 violacions i quatre abusos sexuals, però la policia calcula que una de les dones podria haver estat violada més de mil cops, segons informa el Daily Mirror.

El jutge del cas, Alan Goldsack, de Sheffield (Anglaterra), ha explicat que ara és necessari aclarir per què els serveis socials i sanitaris van cometre un error a l'hora de reconèixer i evitar els abusos.

Tot i els nombrosos embarassos, el personal de l'hospital mai va investigar per què les dones tornaven a quedar-se embarassades ni la identitat del pare de les criatures.

Denunciat fa 11 anys
El 1997 la policia va obrir una investigació arran de la denúncia d'un possible incest per part del germà  d'aquestes dones, que va abandonar la casa amb la seva mare pels repetits episodis de violència del pare.

L'agressor tancava les filles a la seva habitació quan sortia de casa i els tenia prohibit fer amistat amb nois o sortir soles de la casa.

Cada sis mesos, la família canviava de domicili en diferents comtats de Yorkshire i Lincolnshire, i el pare escollia sempre llocs solitaris per no despertar sospites entre els veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.