Societat

Segrestada 24 anys pel seu propi pare

La dona hauria tingut sis fills durant el captiveri

Una dona austríaca ha afirmat que va patir abusos sexuals per part del seu propi pare durant 24 anys, el qual la mantenia presonera en un soterrani a l'est d'Àustria, on va parir set nens, ha dit avui diumenge la policia. La dona, de 42 anys, ha estat identificada com a Elisabeth F. i ha declarat a les autoritats que havia rebut abusos del seu pare, que ara té 73 anys, des dels 11 anys.

La víctima ha informat que el seu pare, Joseph, la va portar fins al soterrani de casa seva a la localitat d'Amstetten el 1984, la va drogar i la va emmanillar abans de tancar-la. "He estat violada contínuament durant els 24 anys que vaig estar captiva," ha declarat. "Això ha portat sis fills", ha afegit . La dona va donar a llum en total set nadons, però un va morir poc després de néixer. La paternitat s'atribueix al segrestador, que seria pare i avi alhora.

La dona ha indicat que Joseph portava roba i aliments per ella i tres fills que també estaven tancats. La dona de Joseph, Rosemarie, no es va assabentar mai del que passava i considerava creïble que la filla havia anat a parar a una secta. El cas va sortir a la llum quan la filla gran d'Elisabeth F, Kerstin, va caure greument malalta i va haver de ser portada a l'hospital d'Amstetten. Els altres tres fills vivien amb Joseph i Rosemarie, ja que se'ls haurien "trobat" a la porta de casa seva i els haurien acollit.

"Una jove de 19 anys d'edat va entrar a l'hospital d'Amstetten el cap de setmana passat," ha dit un portaveu de la policia. "La noia estava greument malalta i lluitava per la seva vida. Es va llançar una recerca de la mare, que havia desaparegut, per obtenir més detalls sobre la noia", ha afegit . S'han pres mostres d'ADN de tots els implicats i seran pròximament avaluades, ha afegit la policia.

El cas recorda el de l'austríaca Natascha Kampusch, que va passar vuit anys tancada en una cel·la sense finestres abans de ser alliberada l'agost del 2006.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.