Societat

La cunyada de Josef Fritzl assegura que cada dia es passava hores al soterrani

Successos

Christine R., cunyada de Josef Fritzl, conegut com el carceller d'Amstetten, ha assegurat que cada dia es passava hores al soterrani de casa seva, on la setmana passada es va descobrir que va empresonar la seva filla Elisabeth durant 24 anys, segons publica aquest dijous el diari Österreich.
En una entrevista que publica el diari, Christine R. assegura que "tots els matins a les 9h Josef baixava al soterrani, suposadament per dibuixar uns plànols per a unes màquines que volia vendre".

"A vegades també s'hi passava tota la nit. Ara sabem per què", afegeix la cunyada de Fritzl, en referència a les contínues violacions patides per Elisabeth, de 42 anys, des que en tenia 11.

Christine R., de 56 anys, assegura que Fritzl ha humiliat durant els 51 anys de matrimoni la seva germana i que sempre va maltractar els seus fills, la majoria dels quals es van casar joves per poder marxar de casa.

"Josef era un dèspota, sempre l'he odiat", afegeix i recorda que fa 40 anys el marit de la seva germana va ser empresonat per violar una dona a Linz, i en aquell temps "ja tenia quatre fills amb la meva germana".

Friztl, que ha de passejar sol pel pati de la presó per evitar possibles agressions d'altres presos, està vigilat per psicòlegs per evitar un possible suïcidi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.